2777
2789

با عشق با همسرم ازدواج کردم فکر میکردم زندگی خوبی دارم ولی انگار همش دروغ بوده یا خودمو گول زدم نمیدونم

امشب همه چی روشن شد الان باهاش صحبت کردم بهم گفت ترس از دست دادنتو ندارم هر غلطی میخوای بکنی بکن  

شب کاره الان سرکاره میخوام از خونه برم موندنی ندارم نمیخوام ضعیف و آویزون بمونم که صبح بیاد با نیش خند بهم نگاه کنه میدونم برم خونه مامانم و بابام سعی میکنن برگردوننم میخوام برم خوابگاه و برم سرکار پنصد تومن کلا ته کارتم جای با امنیت و میشناسید کمکم کنید؟خیلی درمونده موندم😭

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

کدوم شهری؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم شهری؟

تهرانم 

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

چند سالته؟ شاغلی؟ چند ساله ازدواج کردی؟

نه ولی قبل ازدواج شاغل بودم ۲۱ هرجا برم سریع کار پیدا میکنم

شوهر من بارها گفته که براش ارزشی ندارم ولی به خاطر دخترم موندم.بچه داری؟

نه ندارم