2777
2789
عنوان

دعا برای افزایش رزق و روزی بیاید

168 بازدید | 10 پست

این دعا در اصل یه چله داره

توی چله شبی ۷ بار این دعایی که میگم رو قبل خواب میگید ( البته من در طول روز هر وقت یادم باشه میگم چون آرامش میده بهم ) و خیلی خیلی تاثیر گذار هست

دعا برای افزایش رزق و روزی 👇👇

اِنَ اللّهَ یَرزُقُ مَن یَشاءِ به غَیرِ حِساب 

حتما بگید فوق العاده تاثیر گذار هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما بگو حتی در طول روز هم بگو من هم برای کار شوهرم میگفتم باورت نمیشه به هفته نرسید همه چی درست شد

عزیزم مگه قبلش چحور بود؟البته اگه دوسداری

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
عزیزم مگه قبلش چحور بود؟البته اگه دوسداری

ببین کار شوهر من طوریه که یه باری رو جمع میکنه و بعد یه جا میفروشه ما هم این مدت خیلی پول لازم داشتیم و هر مشتری که میومد قیمت مفت میگفت و نمیشد بفروشیم دیگه بعد از گفتن این ذکر دقیقا به هفته نرسید یه مشتری اومد و به قیمتی که ما می‌خواستیم بار رو ازمون خرید 

ببین کار شوهر من طوریه که یه باری رو جمع میکنه و بعد یه جا میفروشه ما هم این مدت خیلی پول لازم داشتی ...

خداروشکر ان شاءلله همیشه پربرکت باشید

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛