2777
2789
عنوان

فحاشی شوهر!!!!!!

1248 بازدید | 16 پست

سلام.همین اول صبح شنبه شوهرم به خاطر اینکه کوچه شلوغ بود ولی پارک ماشین نبود اومد تو خونه شروع کرد به فحش دادن به کسی که جای اون پارک کرده.من خیلی اعصابم خورد میشه از فحش دادن.حالم بده.اینقدر که الان ازش متنفر شدم.دوست دارم برای همیشه ازش جدا بشم ولی دوتا بچه دارم

عزیزم خیلی بزرگش نکن متاسفانه فحاشی تو جامعه ما رواج پیدا کرده ازش بخواه جلوی شما بد حرف نزنه

روانشناس و مشاور هستم......آماده ارائه مشاوره به دوستان عزیز نی نی سایتی❣️ (قبول دارم نام کاربریم خیلی لوسه ولی برای سال ۹۶ هست که ۱۸ سالم بود و تازه نامزد کرده بودم 😂🙈)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری 

شوهرم وقتی تو ماشینیم اگه کسی بی هوا جلوش بپیچه یه فحش زشت میده 

دیروز پسرم دید تی وی سیگنال نداره همونو تکرار کرد اینم دعوا از کی یاد گرفتی و ...

پسرم گفت از خودت 

شوهرم از خجالت مرده بود رفت از خونه بیرون 

برگشت بهش گفتم دیدی بهت میگم فحش نده واسه همینه

فحش مث مهریه میمونه کی داده کی گرفته

البته جلو یچه خوب نباید بده 

والا ما هرچی فحش بود تو در و همسایه و کوچه خیابون یاد گرفتیم اولین فحشی هم که یاد گرفته بودم در یک سال و نیمگی بوده که میفرمودم اس اش

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

عزیزم مگه قبلا ندیده بودی این اخلاقش و ؟! یه جور تعریف کردی من فکرم تازه عروسی اولین باره این برخورد و دیدی ازش. دیگه با ۲ تا بچه تا الان باید کلی از این رفتارها کرده باشه و تو عادی شده باشه برات

یه زن نمیتونه دوستت داشته باشه بعد دوستت نداشته باشه بعد دوباره دوستت داشته باشه یه زن فقط میتونه دوستت داشته باشه دوستت داشته باشه و بعد دیگه هیچوقت دوست نداشته باشه
کارشون خیلی بده. اصلا هم این طور نیست که همه مردا این طوری باشن ولی این دلیل واسه جدا شدن نمی شه عزی ...

فقط این نیست که. این یکی از کاراشه که باعث شده ازش دور بشم.دیگه دوست ندارم کنارش باشم چون بیفایده س.درست نمیشه که نمیشه

من برام فرقی نمیکنه که به کی فحش میده همینکه از دهنش فحش بد در میاد من حالم بد میشه.

فکر کنم شوهرت به فحش دادن عادت کرده شرم هم مثل حجاب میمونه تا وقتی بر نداشتی خوبه حجاب شرم رو شوهرت از روش بر داشته منم مثل توام خجالت میکشم فحش بدم جلوی من گاهی وقتا که فحش میدن به هم دیگه من اصلا نشنیده میگرم منم حساسم رو حرفای زشت

کاشکی غم و دردمون این خونه سردمون مثل یه گلستون میشد باز لب خاموشمون عشق فراموشمون مثل گل خندون میشد