2777
2789
عنوان

اولين چيزى كه براى نينى خريدين ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 68 پست

منم هنوز قسمت نشده استفاده كنم خودمون براش يه خرس خريديم داداشمم براش از كربلا يه سقاي خيلي كوچولو اورده ايشالا كه قسمت شه تن ني نيم كنم😍😍😍

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکش باشه.بسلامتی بپوشه.

منم قبل از ازدواج برای نی نی از مکه و کربلا لباس خریدم.

بعد بارداری هم اولین چیزایی که خریدم بلوز و شلوار و کلاه و بلوز یقه اسکی شماره صفر بود.

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔
مبارکه عزیزم من یه سرهمی خریدم اولین  بار اومدم خونه کلی نشستم نگاش کردم و از زوایای مختلف از ...

وااای مادر

من لابد سرهمی اینا بخرم غش میکنم از ذوق (مادر ندید بدیدی ام خیلی)

حالا برعکس شوهر عشق دخترم هستا میگه بچه های بعدیمم میخوام دختر باشه خودم هردوشو دوس دارم

شوهر منم عاااشق دختره چون خواهرم نداشته ولی فرق لباس دخترونه پسرونه رو بلد نیست. منم گفتم بذار ذوقشو کنه، چه فرقی داره.