2777
2789
عنوان

اولين چيزى كه براى نينى خريدين ❤️

1064 بازدید | 68 پست

نينى ما قد دونه اناره و نه ميدونيم چيه، نه دست و پا و انگشت داره ولى امروز كه با باباش رفته بوديم مغازه اى كه هميشه واسه خودمون جوراب ميخريم خريد كنيم، يهو ديدم باباش يواش يه جفت جوراب ميكروسكوپى هم براى نينى برداشت و شد اولين خريدمون براى نينى.

الاهى قربون تك تك سلولاى پات برم مامان جان 

شما چطور؟ اولين چيزى كه براى نينى خريدين همينجور عشقى و دلى چى بود؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه گلم انشاالله به سلامتی😄😄😄😄

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

ماهم رفتیم مشهد واسه همه خرید میکردیم یهو یه سرهمی آستین کوتاه سبز خوش رنگ دیدم به دلم نشست خریدم 

اون شد اولین خریدم برا نی نی

به حرم امام رضا هم متبرک شد

روی سنگ قبرم چیزی ننویسید...

مبارکش باشه... منم از اولش همش دلم میخواست خرید کنم ولی از اونجایی که در خرید سیری ناپذیرم تخمل کردم تا جنسیت مشخص شه 25 آذر جنسیتش 100% شد منم در یک حمله ناگهانی

سرویس لحاف و آغوشی و نی نی لای لای و صندلی غذا خریدم.

البته بگم تخت و کالسکه رو انتخاب کردم گذاشتم یکم دیرتر با بابام برم

همه زندگیم = دخترم
مبارک عزیزم پسرونم خریده😂آره ماهم دلی خریدیم باباش یه بخاری خرید اونم پسرونه حالا مونده کنج اتاق دخ ...

خخخخ پس مرداعشق پسری ان

خداجونم دلم خونه خودت کمکم کن وتنهانزار,.