2777
2789
عنوان

دمنوش های دوست داشتنی 💞☕️🫖

110 بازدید | 3 پست

سلام سلام 

همین الان که یکی از دمنوش هام درست کردم دلم خواست یه تاپیک برای این دوست داشتنی ها بزنم 

من عاشق چایی ام ولی گاهی دلم میخواد به جای چای سیاه دمنوش های جدید امتحان کنم

چند وقتی هم هست که واقعا یه روتین برای خودم گذاشتم

و حالا دمنوش های مورد علاقم مارک  نمیگم ک تبلیغ نشه مثلا 😅😁

دمنوش چای سبز الوورا پودر عسل که یه طمع گس باحالی و در عین حال شیرین داره 

دمنوش چای با طمع تمشک   مزه خاصی نداره ولی رنگ و بوش خوبه 

دمنوش گل گاوزبون و گل محمدی 

دمنوش چای کوهی 

دمنوش ماسالا (چای سیاه همراه هل میخک و یه سری چیز های دیگ است ) ماسالا زنجبیلی منظورم نیست 

شما هم دمنوشی دوست داشتید معرفی کنید ❤️

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

من باردارم چی خوبه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردارم چی خوبه

خیلی اطلاعی ندارم عزیزم 

خانم های باردار قبل مصرف هر چیزی باید با پزشکشون حتما مشورت کنند 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند