2777
2789

سلام شب زنده دارا😁🙋🙋

حالا ک بیدارید بیاین بگید باحالترین تاپیکی که تا حالا تو سایت دیدید چی بوده؟؟😁 چند تام بگید عیب نداره😗😋😋

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

من خودم اینارو دوست داشتم

خاطرات پولداری... خاطرات فقیرانه

بیاین از گندایی که زدید بگید

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آی هو نات حافظه          

برا خودتم باشه عیب نداره😁😋

روزه ام به بچه م شير بدم روزه م باطل ميشه ؟؟

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
بعد معاينه زنان بايد غسل كنيم؟هيچ وقت يادم نميره😂

😂😂😂😂

ماشالله اینجا هرروز رقابته بر سر جالبترین و خنده دار ترین و پر بازدید ترین تاپیک زدن 😂😂😂 مورد زیاده 😆

ولی یه تاپیکی هیچوقت فراموش نمیکنم مال کاربر آرمیلا۷۰ بود که ده روز قبل از اینکه فارغ بشه شوهر ۲۸ سالش ایست قلبی کرده بود😕😕😔😔

روزه ام به بچه م شير بدم روزه م باطل ميشه ؟؟

اینکه باحال نبود معمولی بود😐😁

اینکه باحال نبود معمولی بود😐😁

تعجب برانگيز بود 😕

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
 ماشالله اینجا هرروز رقابته بر سر جالبترین و خنده دار ترین و مر بازدید ترین تاپیک زدن 😂😂😂 مو ...

وااای اخیییی😢😢😢😢😢