2777
2789
عنوان

ابروم وحشتناک شده

162 بازدید | 9 پست

سلام خانوما 

من چند سال پیش ابروهامو میکرو کردم و فقط یکبار برای ترمیمش رفتم

الان میخوام پاکش کنم ولی میترسم جاش بمونه یا کامل پاک نشه یا ابروهای خودم بریزه 

کسی تجربه ای داشته ؟ ترجیحا خانومایی که با لیزر پاک کردن بگید چون از ریمو ارایشگاهی میترسم و فرصت ندارم برم ارایشگاه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که پشیمونم 

چون ابروهای نچرال خودمو میخوام 

ولی بقیه میگن این بهتره و زیباترت کرده ، اما حس میکنم سنم رو هم برده بالا 

خودتون نمونه کارها رو از نزدیک ببینید و خوب تحقیق کنید بعد انجام بدین تو یه مرکز خوب 

من ساده بودم …😔 

عکس بزار

بلد نیستم لینک بزارم 

دلی دم و تاج ابروم میکرو داره 

که کم رنگ تر از ابروی خودمه، از دور پیدا نیست 

اما از نزدیک مشخصه دمش تو حالتی که براش نکشیده باشم ابروهامو ا

اما اگر ژل ابرو بزنم تارهای ابروم میفته رو میکرو ها خیلی خوب میشه و دیگه میکرو مشخص نیس  فقط فرمش میده و پرپشت تر نشونش میده 

اما کلا خسته شدم ازش میخوام پاکش کنم ☹️ هرچند بقیه میگن خیلی خوبه وقتی ژل میزنی یا لیفت میکنی … خودمم دوسش دارم اونجوری ولی حوصله ندارم همش لیفت کنم یا ژل ابرو بزنم بهش