2777
2789

منو لایک کنید براتون صلوات بفرستم.

بدون هیچ علائمی یهو بالا میاره و اسهاله. دکتر هم بردم دوبار. 

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم گرفته بود ، فقط سِرم باید بگیره باید دوره اش بگذره لامصب

هرکار کردیم نذاشت سرم بزنیم. مجبور شدن آمپول بزنن. چند روزه دوره اش؟

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

مام گرفتیم دکتر به پسرم یه محلول داد وان لایت خیلی خوب بود شبیه سرمه روش عکس سیبه انقد خوبه ادمو سرحال میاره. پسرم نصفشو خورده بود بعدمن ویروس گرفتم نصفشو خوردم دیدم چقد ادمو سرحال میاره ازاون بهش بده قشنگ شستشو میده

مام گرفتیم دکتر به پسرم یه محلول داد وان لایت خیلی خوب بود شبیه سرمه روش عکس سیبه انقد خوبه ادمو سرح ...

از اون هم خریدم براش. نمیخوره. مدفوعشو هم کاملا سبز رنگ کرد