2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید سوالم بی ربطه الان حج عمرست درسته؟ اخه خیلی دیدم دورو برمون که رفتن مکه.. اصلا سالها ندیدم کسی بره ینی کمتر دیدم الان انقدر زیاد شده گفتم تمتع که نیست

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
ما بعد از اومدنش برای هر خانواده کارت هدیه درست کردیم و نفری یه تومن حساب کردیم

چه خوب راستش من مادرشوهرم پول زده به کارتم من‌بچهام هرسری لباس خریده کوچک بوده اینسری اومد فقط شکلات داد وپول زد به کارتم اول بهم برخورد‌واسه هیچ کس هیچی نیاورد فقط تسبیح‌به هر خانواده به سه تا نوه هاشو دوتا عروسان پول داد

الکی گفتم مادرم که نی نی سایتیا انگار ویار دارن به کلمه مادرشوهر‌😂

ببخشید سوالم بی ربطه الان حج عمرست درسته؟ اخه خیلی دیدم دورو برمون که رفتن مکه.. اصلا سالها ندیدم کس ...

بله عمره س ولی به قول شوهرم دیگه رفتی خونه خدا حاجیه یا حاجی میشی دیگه انقدر هزینه گرونه ‌خطرناک دیگه نمیشه دوتاشو‌رفت

بله عمره س ولی به قول شوهرم دیگه رفتی خونه خدا حاجیه یا حاجی میشی دیگه انقدر هزینه گرونه ‌خطرناک دیگ ...

بله کاملا درسته... زیارتشون قبول❤️

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
چه خوب راستش من مادرشوهرم پول زده به کارتم من‌بچهام هرسری لباس خریده کوچک بوده اینسری اومد فقط شکلات ...

اهان 😃 

نه اینجور بهتره که خودت چیز بخری 

هم اون بنده خدا سنش بالاس نمیتونه بره بازار هم شما طبق سلیقه ات چیز میخری😉😊