2777
2789
عنوان

یادمون نره.....

203 بازدید | 17 پست

⚠️ زلزله تقریبا" ده ثانیه احساس شد. اما میلیون ها نفر به خیابان ریختند. نیمه برهنه، با دست خالی، بدون سوئیچ ماشین، سند خانه، دسته چک و حتی مدارک شناسایی...

⚠️ میلیون ها نفر همه آن چیزهایی که یک عمر برای داشتن شان جنگیدند، عرق ریختند یا خون دیگران را در شیشه کردند را بدون لحظه ای درنگ رها کردند و فقط جان ناقابل را برداشتند و به خیابان زدند...

⚠️ میلیون ها زن طلاهای عزیزشان، چکمه هایی که روزها پاساژها را برای خریدن شان وجب کرده بودند، یخچالی که دوستش داشتند، دکوری که ده بار برای چه جور چیدنش با همسرشان جوری بحث کرده بودند انگار مهمترین اتفاق زندگی است، غذایی که برای پختنش از صبح زحمت کشیده بودند... را از یاد بردند و گریختند.

⚠️ میلیون ها نفر حتی یادشان رفت کی هستند؟ تا دقایقی پدر و مادر و همسر و فرزند و معشوقه از یادشان رفت. همه آن چیزهایی که یک روز با اطمینان می گفتند امکان نداره یه ثانیه از یادم بره!

⚠️ هیچکس به فکر این نبود که فلان لباس مارک، فلان کفش گران قیمتش را با خودش بردارد.

⚠️ میلیون ها نفر فقط فرار کردند، از ترس فرو ریختن سقفی که برای خریدنش، برای اجاره کردنش، برای پرداخت قسط هایش روزها و شب ها زحمت کشیده بودند.... از ترس سقفی که بخشی از عمر و سلامتی شان را برای داشتنش حراج کرده بودند.

⚠️ آن چند دقیقه محشر بود. میزان شجاعت آدم ها، میزان عشق و وفاداری شان به خانواده، میزان ادعاهایشان حداقل به خودشان و اطرافیان شان ثابت شد.

⚠️ تلخ بود اما آن چند ثانیه را دوست دارم. برای اینکه هزاران بار در ذهنم با آن مواجه شده ام، اینکه تا دقیقه دیگر هیچکدام مان ممکن است نباشیم. اینکه مرگ به اندازه زندگی واقعیت دارد.

👈 درس عبرتی بود برای ما که عبرت نمی گیریم. مایی که بعد از آرام شدن نسبی اوضاع دوباره همان موجودی شدیم که بودیم

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه اون بند اخرش

اصلا انگار نه انگار(خودمو ميگم، جسارت ب دوستان نباشه)

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
متاسفانه اون بند اخرش     اصلا انگار نه انگار(خودمو ميگم، جسارت ب دوستان نباشه)

بله 

یادمه زلزله مشهد دو روز تمام من دهنم به ذکر میچرخید و دایم دعا میخوندم .متاسفانه بعدش.......😞😞😞😞خدا رو فقط برای مشکلاتمون میخوایم

قشنگ بود .این روزا با خودم همش تکرار میکنم که مرگ خیلی بهم نزدیکه.اونشب من اصلا متوجه زلزله نشدم.این چند وقت خودمو خیلی درگیر مسایل بیخود کرده بودم.اما زلزله ای که متوجش نشده بودم بد لرزه ای به وجودم انداخته.

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

تو خونه ما ۳بار شاهد مرگ عزیزانم بودیم اما واسه هیچ کدوم از اقواممون درس عبرت نشد

اونو  ک ب چشم دیدن

تو خاکسپاریش بودن

دیدن گذاشتنشون تو قبر

جالبه اقوامی ک میگم ادعاشون میشه مسلمانن

نماز شب میخونن

نمازاشونو تو مسجد میخونن

مکه و کربلا میرن

بارها و بارها قران رو ختم کردن

من بازمانده همون عزیزان از دست رفته ام 

از فروردین همین اقوام ب ظاهر مومن یه زنگ بهم نزدن بگن یادگار خواهرم حالت خوبه

تنهایی تو شهر غریب زنده ای

اونم منی ک همیشه احترامشون رو نگه داشتم

واقعا نمیدونم الان چطور نماز میخونن وقتی حق الناس گردنشونه

من ک راضی نیستم ازشون

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم
تو خونه ما ۳بار شاهد مرگ عزیزانم بودیم اما واسه هیچ کدوم از اقواممون درس عبرت نشد اونو  ک ب چش ...

😢😢😢😢😢😢😢

خدا صبرت بده 

مطمین باش خدا پشتته

😢😢😢😢😢😢😢 خدا صبرت بده  مطمین باش خدا پشتته

ممنونم عزیزم

خدا

کائنات

دعای پدر و مادر از دست رفته ام

همه پشتمه

اما دلم شکسته از این آدمها

هممون میریم تو ی قبر ۲ در ۰.۵ میخوابیم وجود فیزیکیمون میره یاد ها و رفتارهامون میمونه

من ب شخصه از هیچ کدوم از اقوامم راضی نیستم

اگر بد کرده بودم بهشون حق میدادم بهشون

زمین گرد

دیروز نوبت من بود بالاخره فردایی ام نوبت اونا میشه

با تو تمام جزئیات مهم اند،حتی خودم