2777
2789
عنوان

یه خبر بد یه خبر خوب

94 بازدید | 4 پست

ببین برای خودت کدوم خوبه کدوم بد

تاپیک قبلیم گفتم که منتظر سمنیار هستم و گفته بودم بیاین توی این سمینارها شرکت کنید.سایت ای-سمینار

بگذریم

خبر بد : شاید یه روزی بیاد که ما ادمها ماهانه فقط یه پول برامون واریز کنن که خرج خرد و خوراکمون بشه ، دور نیست خلاصه ، شنیدین هوش مصنوعی داره جایگزین مشاغل میشه ؟ توی سمینار یه ازمایشگاه نشون داد که یه سری ربات هستن با چهره انسانی که اینا جای ادمین ها رو دارن میگیرن ، ادمین های اینستا و شبکه های اجتماعی و سالهای قبل که شاهد اخراج نیروهای زیادی از امازون بودیم و همچنین گوگل ، چرا چون هوش مصنوعی داره جاشون رو میگیره

خبر خوب :

اون ربات ها ما رو با حداقل هزینه ما رو از نیروهای انسانی بی نیاز و کم میکنه و سرعت بالایی در انجام وظایف داره.

من گفتم ادمین شبکه اجتماعی ، شما بسطش بدین به هر شغل دیگه ی کارمندی یا هر چی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو یه مقاله خارجی گفته بود تا چند سال دیگه چندین میلیون انسان بیکار میشن به خاطر همین موضوع، ولی در ...

اره توی هر تهدیدی یه فرصت هست

مثل شغل جدید پرامپت نویس هوش مصنوعی