2821
2789
عنوان

کمکککک سیر خوردم فردام جلسه دارم

197 بازدید | 31 پست

قرار بود فردا تعطیل باشیم ولی نیم ساعت پیش پیام دادن یه جلسه هست منم یه دل  سیر ، نشستم سیر ماست خوردم 😭😭😭 چیکار کنم بوی سیر بره ؟ توروخدا کمک کنید ه چی ب ذهنتون میرسه بگید بهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چایی خشک بجو 

با سرکه و جوش شیرین دهنتو بشور 

مسواک بزن چند بار تا فردا 

خیارسبز بخور 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

چندتالپه بندازدهنت بژارتودهنت خیس بخوره بجو روش میره

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

ادامس نعنا

نوشیدنی خیلی شیرین

مسواک 

زبونتو خیلی بشور

متاسفانه بازم بوش نیمره ، ماسک بزن لطفا

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

2825
2823
2791
2779
2792