تازه_عروس_بیبی_فیس مدیر استارتر عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 802 عنوان یخچال و لباسشویی ایکس ویژن کسی داره 161 بازدید | 9 پست خانوما یخچال و لباسشویی ایکس ویژن کسی اینجا داره ؟؟میخام بدونم راضی هستین ؟؟ خوبه ؟؟ ... 1403/10/26 | 21:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28520 ایرانی مارک پاکشوما عالیه اکسویژن به درد نمیخوره منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
پیتزاپپرونی۶۰ عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 5224 ایرانی مارک پاکشوما عالیه اکسویژن به درد نمیخوره دقیقا درست میفرمایین ،من دارم راضی نیستم ،برلی خودم الجی بود کسی نتونست درستش کنه ،اون موقع به شدت دستم خالی بود ایکس ویژن خریدم اصلا تمیز نمیشوره ،پاکشوما و دوو خوبه
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28520 دقیقا درست میفرمایین ،من دارم راضی نیستم ،برلی خودم الجی بود کسی نتونست درستش کنه ،اون موقع به شدت د ... بله طبق تحقیقات فراوان فهمیدم من الان پاکشوما دارم عالیه منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
پیتزاپپرونی۶۰ عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 5224 بله طبق تحقیقات فراوان فهمیدم من الان پاکشوما دارم عالیه من از سر ناچاری خریدم پولم کم بود ،ولی تا دلت بخواد خوشگله😅😅
پاییزرنگارنگ عضویت: 1398/11/24 تعداد پست: 28520 من از سر ناچاری خریدم پولم کم بود ،ولی تا دلت بخواد خوشگله😅😅 آره دیدمش قشنگه ولی ماکشوما م شکلش قشنگه قیمتش م تفاوتی نداشت مت ۳سال پیش خریدم انشالله بهترشو میخری منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
پیتزاپپرونی۶۰ عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 5224 آره دیدمش قشنگه ولی ماکشوما م شکلش قشنگه قیمتش م تفاوتی نداشت مت ۳سال پیش خریدم انشالله بهترشو میخری ایشالا 💖