2777
2789

بیشتر به خودت عشق بورز و عاشق خودت شو

وابسته خودت شو، ویژگی های خوب خودتو بنویس

هیچ انسانی ماندگار نیست، خودتی که میمونی برای خودت

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

بیشتر به خودت عشق بورز و عاشق خودت شووابسته خودت شو، ویژگی های خوب خودتو بنویسهیچ انسانی ماندگار نیس ...

خیلی اینارو به خودم میگم ولی فایده نداره.

شده بعضی روزا تنها کاری که کردم چک کردن پروفایل یه نفر بوده😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اینارو به خودم میگم ولی فایده نداره.شده بعضی روزا تنها کاری که کردم چک کردن پروفایل یه نفر بوده ...

نه خیلی نمیگی

شده حدداقل ۲۱ روز پشت سر هم، با وجود مقاومت های ذهنیت اینا رو بگی؟ 

قطعا نه، یه عمر عزت نفست خورد شده، سالیان سال، فکر نکن الان بری جلو ائینه بگی تو چقدر خفنی، مغزم بگه اووووف ارههه همینه

نه مقاومت میکنه، میگه این چرت و پرتا چیه میگی

اینجا تو تصمیم میگیری استقامت کنی یا به منطق های مغز تن بدی

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

نه خیلی نمیگیشده حدداقل ۲۱ روز پشت سر هم، با وجود مقاومت های ذهنیت اینا رو بگی؟ قطعا نه، یه عمر عزت ...

بله حق با شماست.

توی خونمونم برای یکی از اعضای خانواده ام مشکلی پیش اومده و از دست من کاری بر نمیاد و اینم باعث شده حال بدم تشدید بشه. خیلی احساس تنهایی میکنم و واقعا دلم میخواد بمیرم.