2777
2789

سلام دوستان من چند جلسه باآقای کربلایی رفتم آموزش خیلی خوب ومسلط آموزش میدن کلاچ وآینه رو خیلی تاکید دارن ونحوه سبقت گرفتن نیم کلاچ حرفه ای رو عالی آموزش میدن وهزینشونم ازبقیه منصف تره وبه دوستان معرفی میکنم شمارشونو میزارم ۰۹۱۰۸۶۰۶۸۸۲ آقای کربلایی

منم باآقای کربلایی رفتم آموزش کارش عالی بود منم راضی بودم آره اون خانم درست میگه مربیهای آموزشگاه واقعا پولکی شدن منم رفتم چندجلسه باچندنفر ازمربیها آموزشگاه هم خانم وهم آقا واقعا پولو که آموزشگاه میگیره مربی همش یاباتلفن حرف میزنن یا دارن وقت کشی میکنن کلا یکساعت و ۲۰ دقیقه اموزش میدن رفتم مربی آقاگرفتم اونم حالو حوصله نداشت عصبانی بود فقطم مواظب ماشینش بود که خراب نشه منم آقای کربلایی رو به من معرفی کردن هم بنظم بود وسرتایم اومد وسرتایم هم پیداکردن آموزش هم باید ببین خودتون متوجه بشین ۰۹۱۰۸۶۰۶۸۸۲ آقای کربلایی

منم باآقای کربلایی رفتم آموزش کارش عالی بود منم راضی بودم آره اون خانم درست میگه مربیهای آموزشگاه وا ...

سلام منم با اقای کربلایی رفتم اموزش از اموزش ایشون خیلی راضی بودم همسرم که اوکی داد  وگفت مربی رانندگیت خوب یادداده کلی خوشحال شدم واززحمات اقای کربلایی تشکر میکنم 09108606882

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان منم اموزش رانندگی رو با اقای کربلایی رفتم اموزش خیلی خوب وبا حوصله اموزش دادن کلاچ واینه هارو خیلی قشنگ یاد میدن نیم کلاچ حرفه ای تو سربالایی رو خوب اموزش میدن درکل اقای کربلایی یکی اربهترین مربیهای اموزش رانندگی هستن 09108606882

سلام دوستان من برای اموزش رانندگی اقای کربلایی رو معرفی میکنم عالی عالی هستن خیالتون راحت اگه باایشو ...

سلام منم باایشون رفتم اموزش واقعا عالی بودن  فکرنمیکردم به راحتی رانندگی رو یاد بگیرم 09108606882 اقای کربلایی

سلام منم مثل دیگر دوستان اقای کربلایی رو پیشنهاد میدم واقعا مربی خوب بااخلاق وباوجدانی هستن 0910860 ...

سلام هرکسی بااقای کربلایی رفته اموزش واقعا راضی بوده ازایشون مربی باتجربه مثل اقای کربلایی خیلی کمه 

سلام هرکسی بااقای کربلایی رفته اموزش واقعا راضی بوده ازایشون مربی باتجربه مثل اقای کربلایی خیلی کمه

سلام منم بااقای کربلایی رفتم اموزش وتو همین نظرات ایشون رو انتخاب کردم  اولش باور نمیکردم که اقای کربلایی مربی خوبی باشن گفتم یه جلسه میرم اگه خوب بودن ادامه میدم یه جلسه اموزش رفتم واقعا راضی بودم ایشون خیلی مربی خوب وریلکسی بودن استرس وخوش اخلاق اموزش میدن ومربی کاملا حرفه ای هستن دوستان اشتباه نکنین وگول بعضی ازدوستان رو نخورین من به شما قول میدم یه جلسه بااقای کربلایی برین اموزش خودتون هم برای ایشون تبلیغ میکنن 091086068820 اقای کربلایی 

سلام منم بااقای کربلایی رفتم اموزش وتو همین نظرات ایشون رو انتخاب کردم اولش باور نمیکردم که اقای کر ...

سلام منم بااقای کربلایی رفتم خیلی راضی بودم وکلی هم نکات مهم رو یادگرفتم این دوستمون میکه گول نخورید بااقای کربلایی اموزش نرفته اگر رفته بود وشخصیت ایشون رو دیده بود الکی کامنت نمیزاشت ویا ازطرف مربی دیگه ای میان برای خراب کردن اقای کربلایی 

سلام دوستان

اقای کربلایی یکی از بهترین مربیها شهرمونه من 5 جلسه باایشون رفتم خیلی مربی خوب بااخلاق وکاربلدی هستن میدونن که به هنرجو چطور باید اموزش داد خیلی راحت اموزش میدن جاهای شلوغ بیشتر میرن یه جلسه اتوبان تهران کرج بردن  استرسو همون نیم ساعت اول ازهنرج میگیرن  من خیلی راضی بودن نظر خودمو گذاشتم تا دوستان مربی خوب رو زود پیدا کنن 09108606882 اقای کربلایی