2777
2789

من نمیدونم چمه

هروقت یه تصمیمی باید تو زندگیم بگیرم پشیمون میشم بعدش 

و بهم میریزم

تو پروسه ی انتخاب اسم بودم و نتونستم انتخاب کنم اخرش به همسرم گفتم بین این سه تا انتخاب کن یه اسم

اونم رفت و بعدش برام عکس شناسنامه رو فرستاد و من شوکه شدم 

انگار که اصلا این اسم رو نمیخواستم 

درحالیکه از گزینه های خودم بود 

سریع لباس پوشیدم رفتم ثبت احوال که برام عوضش کنن که اونام گفتن فردا درخواست بدم ولی تو توضیحات ثبت میشه

چرا من انقد اختلال تصمیم گیری دارم ؟چرا هر تصمیمی میگیرم پشیمون میشم ؟همیشه تو زندگیم این اتفاق تو چیزای مختلف تکرار میشه و همیشه تصمیم گیری برام سخت و چالش برانگیزه همیشه حس میکنم انتخاب بدی داشتم و موقع تصمیم گیری ها دچار استرس میشم.

از ظهر دارم مثل ابربهار گریه میکنم نه ناهار خوردم نه شام نه بچمو شیر دادم خیلی حالم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم یچت چیه؟

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

پناه گذاشتیم ولی پشیمون شدم

خیلی قشنگه که مبارک باشه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

همسرم واقعا خسته شده از دست این حساسیت و مشکل تصمیم گیری من تو همه ی موضوعات این جریان هی تکرار میشه ...

حق دارن منم بودم طاقت نمیاوردم سخته زندگی بااینطور افراد.برید مشاوره ان شاالله بهتر بشید

منم همین مشکل دارم قبل چیزی ندارم خودمو میکشم گریه ناراحتی بعدش که اونو میخرم پشیمون میشم و ماه ها مریض میشم غصه میخورم خیلی حس بدیه اصلا بدترین مریضی وسواسه خودم دارم اذیت میشم و از زندگی لذت نمی‌برم از خدا می‌خوام این مشکلم حل بشه چون واقعا دارم اذیت میشم چهار کیلو تو یه هفته کم کردم به خاطر وسواس اینقدر حالم بده الان 😔

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍