2777
2789
عنوان

شوهرم حرفی زد که شوک شدم و خیلی حالم بد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2291 بازدید | 66 پست

عزیزم اولین کار از فردا به مادرت بگو ناهار به هیچ عنوان نه بیاره و نه آماده کنه

بچه ها هم حموم نبر کاراشونو خودت بکن ب شوهرت بگو برات کمکی بگیره یا هزینشو بهت بده

و باهاش سرسنگین باش خیلی زیاد

درحال اقدام🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرکنم بدعادتش کردی

چرا باید هرروز مادرت از خونه غذا بیاره؟!

چرا نباید همسرت حداقل خرید غذا رو تقبل کنه؟!

چرا باید مادرت هرروز برای کمک بیاد و همسرت مطمئن شه وظیفه ایشون هست و خودش هم صرفا باید مثل یه مرد مجرد بره سرکار و بعد خونه مادرش؟!

تغییر رویه بده

عزیزم ناراحت نباش شاید عصبی بوده یه چیزی گفته

با اجازه از استاتر عزیز

خانوما لطفا تو روبیکا پیج منو با نام کاربریShik_poush3دنبال کنید فروشگاه لباس کودک تازه راه اندازی کردم با قیمت تولیدی با بهترین کیفیت

خوب اصلا ناراحت نشو..بله معلومه که حق داری..اصلا سوال کردن داره؟ولی تو ناراحت نشو بجاش اصلا کمک نکن بهشون..یوقت شوهرت چیزی خواست یا خانوادش  کمک نکن‌‌.منظورم رابطه با شوهرت نیستا..اون فرق داره..ولی کمک دیگه بالاخره که میخواد یا خودش یا خانوادش!اون موقع اصلا کمک نکن

...

شاید ژن دوقلو زایی رو منظورش بوده 

بهرحال حرفش خیلی زشته 

عزیزم خیلیا همینطور مث شمان مردا کمتر کسی کمک همسرشونن تو نگهداری بچه ها ماهم دائم بحث داشتیم یکی بود ولی خیلی اذیت میکرد و شوهرم مث شوهر شما دنبال بهانه برا فرار  

ب نظرم سعی کن کنار بیای وگرنه اعصابتم ب فنا میره بخای هروز بحث کنی

به مامانم میخوان زنگ بزنم امشب بگم از فردا کمتر بیاد یا نیاد

نه عزیزم

این کارو نکن

متوجه میشه

داماد از چشمش میفته 

دودش تو چشم خودت میره

اگه بلر اولشه ، یکم سر سنگین باش ولی بگذر

شاید اونم بخاطر بی خوابی یا نداشتن رابطه اذیت شده

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام