2777
2789
عنوان

خونه دارا بیاین حرفمون ثابت شد

126 بازدید | 19 پست

طرف پاینن تر تاپیک زده تودلم مونده یبارتوخونه باشم اشپزی کنم بچه داری کنم ازبس کارمیکنم نمیگم کاربده ولی سختیها وسردی ها دلزدگی های خودشم داره ی زنی ک توخونه هست شوهرش باعشق بهش پول میده ارج داره چون مرد احساس قدرت میکنه

واس حل مشکلاتم صلوات بفرستید دوستان ممنونم      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رد می‌کنم 

کاملا بستگی به شعور مرد و سیاست اون زن داره 

من دوست ندارم تو خونه بنشینم ببینم همسرم میتونه آرزوهای منو برآورده کنه یا نه 

خانم های خونه دار آرزوهاشون در حد تامین خرج های خونه نهایت ماشین خونه اس 

آرزوهای شخصی رشد شخصیتیشون نادیده گرفته میشه

😂والا من آشپزی میکنم و هم سرکار میرم هم باردارم 😑😂 مثل خر تو گل گیر کردم😑😂 هیچ عشقی هم ندیدم

خب وقتی نمیمونه براعشق

اره دیگه پیف پیف بو میده😂نزدیک کار نشین ها نیست که ریخته ؟؟عزیزم اونی که سختی کار همزمان رو قبول میکنه بخاطر اینه که کارش خیلی ارزش داره هم برای خودش هم در سطح جامعه وگرنه کلاشینف پس کله مون‌نذاشتن که

خودمم خانه دارم ولی این حرفا ک.صشعر محض بود واقعا😐😑اونقدر خانوما هستن ک بخاطر ی قرون باید کلی منت ...

اونابحثشون جداس

هر خانه داری حداقل یک روز دلش خواسته که شاغل باشه و هر شاغلی هم حداقل یک روز خواسته خانه دار باشه

امکان هم نداره همه خانم های شاغل به خاطر پول بخوان یا همه شاغل ها فقط خسته و بیحال باشن همونقدر هم امکان نداره همه خانه دارها با منت از شوهرشان پول بگیرن یا برعکس ملکه باشن 

گله کردن یا آرزو داشتن در شرایط سخت برای همه آدم‌ها پیش میاد ولی در یک حالت کلی اشتغال یا عدم اشتغال کاملا سلیقه ای هست 

این قانونی نیست که دنبال اثباتش باشید بر هرکس متفاوته

اره دیگه پیف پیف بو میده😂نزدیک کار نشین ها نیست که ریخته ؟؟عزیزم اونی که سختی کار همزمان رو قبول می ...

منم همینومیگم پس طرف نیادبگه خونه دارمنت شوهرسرشونه هرکی یجوره ببین چجوری برمیخوره بهتون

بخدا شوهر من دو جا کار میکنه یه شبایی به همین قرآن که تو خونمون گریه میکنه میگه نمیفهمم که روز کی شب ...

خب چرا اخه واسه چی واسه کی