2777
2789

دوسالش تموم شده روزا یه بار میخوات شبا اما یه فلاکس پر شیر خشک میخوات همش تا صبح گریه برا شیر میکنه رقیق کردم جواب نداد شیرهای پاستوریزه هم هر مدل دادم نمیخوره با لیوانم نمیخوات فقط شیشه شیر موندم چجور از پوشک بگیرم چون شب تا صبح سه تا پوشک عوض میکنم 

مادرا راهکااری دارین

کاربر ۹۵ هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تحمل کنی حتی گریه کرد یه چند شب تحمل کنی تسلیم میشه و خودش میخوابه ولب بابد مقاوم باشه گریه کرد هم ندی

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                                         

باید اول شیر روز کم و قطع کنی بعد شیر شب

تدریجی انجام بده یک دفعه نمیشه

من برای دخترم ظرف آب های نی دار خریدم آب ریختم شبا که نق میزد و شیشه میخواست از اون ظرف آب میدادم بخوره ۲،۳روز ممکنه سختش باشه اما سرگرمی کن بیشتر بغلش کن محبت کن بهش تا فراموش کنه

دندوناش به فنا میره که اینهمه شید خشک تو شب. الان ۱/۵ سال اضافه کاری کردی ،از یک سال و نیم پیش نباید شیر خشک میدادی شبا دیگه ،دوسال حاله خرسه نداشته باش باهاش به خاطر خودش قطع کن اصلا زار بزنه یادش میره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
شیر خشک رو چرا بگیری ؟ روز نده فقط شب بهش بده.کم کم شیر پاستوریزه که جایگزین کنی درست میشه.

شیر پاستوریزه هر مدل دادم پاکتی بطری کیسه ای لب نمیزنه گریه میکنه میگه شیر به آبم راضی شده اونارو نخورده

کاربر ۹۵ هستم 
بخدا ماکارونی و برنج دقیقا ۲۰ دقیقا بخواب دادم بازم تو رختخواب ول خورده شیر شیر

میوه بده بهش

معجون هم خوبه باشیرموزخرما وگردو دروست کن براش

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

یعنی شما میگید یهو قطع کنم بعد سه روز بیدار نمیشه؟

معمولن بچه ها وابستگی هاشون همون شب و روز اول فراموش میکنن یه شب سخته دو شب سخته ،خیلی زود یادش میره

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت