2777
2789
عنوان

پسرمو نمیتونم از شیر خشک بگیرم 🤕🤕🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 26 پست
آبجی میوه سیب و پرتقال میخوره ولی معجون اینا لب نمیزنه بدغذاست

بچه بدغذا عذاب الهیه🤦پسرمنم بدغذاست ولی هم راحت ازشیرگرفتم هم پوشک

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

امروز پزشک میگفت فقط دو سه هفته اول باید مادر شب ۳ ساعت یکبار بچه رو بیدار کنه بهش شیر بده بعدش اگه بچه خواب شبانه ۵ ساعت نداشته باشه رشد مغزی و تکامل بچه عقب میمونه   چرا بچه ۲ ساله هنوز شیر شب میخوره  نیاین بگین بچه ما هم همینه روش همتون اشتباهه نهایت تا ۲ ماهگی باید بچه خواب شبانه بدون شیر خوردن داشته باشه دکتر گفت قند بچه زیر ۵ ساعت نمی‌افته     و سوال آخر بچه بعد یک سال بهتره به جای شیر خشک شیر پاستوریزه بخوره کاملترو سالمتره هم توان جذبش رو داره چرا دو سال شیر خشک که نیاز بچه رو به طور کامل برآورده نمیکنه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروز پزشک میگفت فقط دو سه هفته اول باید مادر شب ۳ ساعت یکبار بچه رو بیدار کنه بهش شیر بده بعدش اگه ...

پسر من چون از اول حساسیت به پروتین گاوی داشت شیر خشک مخصوص خورد الانم به طعم اون عادت گرفته و به هیچ عنوان شیر پاستوریزه رو قبول نداره یا آب یا چای یا شیر خشک

کاربر ۹۵ هستم 

من پسرم یک سالو نیمش بود از شیرخشک گرفتمش فقط شیر گاو میدم اونم روزی یکبار بیشتر غذا میخوره شیرخشکم دوس نداره

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

پسر من چون از اول حساسیت به پروتین گاوی داشت شیر خشک مخصوص خورد الانم به طعم اون عادت گرفته و به هیچ ...

این قبول چرا هنوز شیر شب؟؟ اول اینو قطع کن من باشم هر بار از شیر کم میکنم آب بیشتر میریزم بزار طعم شیر کم شه وآبکی بشه کمتر براش لذت بخش باشه بعد چند شب کمتر میخوره 

بیشترم چون دلم نمیاد گریه کنه با مظلومیت میگه مامان شیر نمیتونم قطع کنم بخدا دوستل درست حسابی خواب ن ...

ای خدااا🥲😍😍

همینه دیگه بچه داشتن دلت نمیاد گرییشو ببین

خاله من دوتا پسر دوقلو داره ۱ سال و نیمشون که بود از شیر گرفت چون باردار بود

ولی خیلی اذیت شدن و اذیت کردن

الانم که ۲ سال و ۳ ماهشونه هنوز یکیشون همش میاد به قول خودش مَم میخواد🥲🫠

سه چهار شب تحمل کنید کم کم درست میشه باید سرگرمش کنید

باید شیشه شیر رو چندش آور کنی ببینه دیگه لب نمیزنه. سر شیشه شیر موی عروسک بچسبون بهش نشون بده .تا حالا چند نفر رو با این روش خلاص شدن. اگر مادری هم بخواد از شیر خودش بگیره این روش خوبیه. 

به خودت رحم کن شبی ۳بار پوشک عوض میکنی؟همه شم شیر درست میکنی و میدی بچه؟ پس کی میخوابی؟

به دندونای بچه رحم کن به رشد مغزیش...

فقط دوره ی نوزادی اون یه ماه اول یا مریضی بچه پوشک رو شبانه عوض کردم

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش