2777
2789
عنوان

کسی مثل من بوده

49 بازدید | 6 پست

من هفته ۳۰بارداری هستم از هفته ۲۲سایز شکمم تغیر نکرده همون اندازس،  جوری که اون موقعه هرکی میدید میگفت شکمت بزرگه چقدر الان میگن چرا تغییر نکرده خیلی نگرانم کسی مثل من بوده 

من خواهرم ماه آخر بارداری بود دیگه باید خیلی لباس تنگی میپوشید که شکمش معلوم شه

حوب اون حتما از اول نداشته من تا ۲۲حتی بزرگم بود الان دو ماه ثابت مونده تغییر نکرده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حوب اون حتما از اول نداشته من تا ۲۲حتی بزرگم بود الان دو ماه ثابت مونده تغییر نکرده

شما سونوگرافی رفتین چکاپ رفتین؟وزن و ضربان قلب بچه نرماله؟ قک نکنم چیز جدی باشه عزیزم ولی اگه نگرانی میتونی بری برای معاینه که استرس نگیری

شما سونوگرافی رفتین چکاپ رفتین؟وزن و ضربان قلب بچه نرماله؟ قک نکنم چیز جدی باشه عزیزم ولی اگه نگرانی ...

سسونوگرافی وزن هنوز نرفتم تکون ضربان قلبش نرماله چون آبله مرغان گرفتم هر چیزی نگرانم میکنه

سسونوگرافی وزن هنوز نرفتم تکون ضربان قلبش نرماله چون آبله مرغان گرفتم هر چیزی نگرانم میکنه

نه آبله مرغان خیلی جدی نیس رعایت کنید خیلی زود خوب میشین اتفاقا خواهر منم آبله مرغان گرفت ولی مراقبت کرد،البته بدن هرآدمی باهم فرق میکنه استرس نگیرین اصلا استرس از هرچیزی بدتره خداروشکر ضربان قلبشم نرماله دکترتون برا کِی وقت داده؟