2777
2789
عنوان

کسی تاحالا تجربه نزدیک ب مرگ داشته

425 بازدید | 24 پست

اگه کسی تجربه نزدیک ب مرگ داشته و موقت روح از بدنش جدا شده تعریف کنه !

چرا بعضیها ک برگشتن از تناسخ حرف میزنن

بنظرتون حقیقت چیه؟!تناسخ یا اون دنیا چجوریه!

تناسخ وجود نداره

هر کی هم که دیدم تجربه نزدیک به مرگ داشته حرفی از تناسخ نزده 

فقط میگن دنیای اصلی اونجاست و این دنیا انگار یه خواب بوده

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این زبان و ادبیات ما برای عالم ناسوت است 

وقتی ما از کالبد خود خارج میشیم در واقع در برزخ هستیم حتی موقع خواب .

و چیزهای می‌بینیم که نمی‌توانیم بیان کنیم 

چون این دسته از علوم از جنس حصولی نیست از جنس شهودی است .و در این تجارب فرهنک و تفکر هم تاثیر می‌گذارد و ممکن است آن شخص حرفای بزند که صحیح نباشد مثل همین تناسخ

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

این زبان و ادبیات ما برای عالم ناسوت است وقتی ما از کالبد خود خارج میشیم در واقع در برزخ هستیم حتی م ...

من خیلی کلیپا رو دیدم از کسایی ک تجربه مرگ موقتو داشتن...چرا یه ادمی تو کشورهای اسلامی تجربه میکنه امام و نماز چیزا راجب چیزا میبینه ولی یه ادم از کشورهای مسیحی تجربه داشتن چرا امام ندیدن چرا از نماز و حجاب بهشون نگفتن .اونا جهنم یا بهشت دیدن.

یه چیز جالب یکیشون ب خدا اصلا اعتقادی نداشتن میمیره میره بهشت

من خیلی کلیپا رو دیدم از کسایی ک تجربه مرگ موقتو داشتن...چرا یه ادمی تو کشورهای اسلامی تجربه میکنه ا ...

اونا 1 درصد از برزخ دیدن.

گفتم که خواب دیدن هم از جنس برزخ است  .

آدم تو خواب بهشت و جهنم میبینه؟ تو خواب بهت میگن چرا دزدی کردی؟ پس این همیشه نیست.

ضمن اینکه اگه قرار بوده کی موقف بمیره و بهش بگن این پیامبر اسلامه این امام زمانه این مسیح که میگه برو مسلمون شو خب این می‌شد جبر و اون شخص جبری ایمان می‌آورد.

اون اشخاص هم یه کشف و شهودی مختصر کردن منتها فرهنگ و دین خودشون روش تاثیر گذاشته .

ضمن اینکه دو نفر میبرن به یک قصر  یکی برای اعدام یکی برای لذت در آن قصر 

هر دو وقتی وارد قصر میشن میگن وای چقدر قشنگه این قصر 

ولی آخر سر چی میشه؟ اولی اعدام  و دومی خوشبختی

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ببخشید شما روحانی طلبه چیزی هستین

حوزوی نیستم

من خیلی کلیپا رو دیدم از کسایی ک تجربه مرگ موقتو داشتن...چرا یه ادمی تو کشورهای اسلامی تجربه میکنه ا ...

فکر میکنم اقای موزون درباره این مطالب مفصل در صفحه اینستاگرامی برنامه زندگی پس از زندگی توضیح دادن

و در برنامشون همیشه با تجربه گرهای خارجی و مسیحی مصاحبه میکنن و بین برنامه پخش میکنن.

حوزوی نیستم

اخه خیلی قشنگ توضیح دادی....من نمیدونم چرا تازگی حدودا چن ماهیه متوجه گذشتم شدم و پشیمون شدم از گناهام وحرفام ..گناهای بزرگی ک کردم بیشتر تهمت و غیبت بوده ...البته اون ادما منو بخاطرکارایی ک درحقمون کردن عصبانی کردن و منم شرو کردم بهشون تهمت زدن و غیبت .از اون ب بعد شده عادتم خودم از کارم پشیمونم و بااون ادما هم ارتباطی ندارم

اگه میتونین راهنماییم کنین ک چطور دیگه تکرار نکنم غیبت و تهمت زدن رو 😭😭😭😭

اخه خیلی قشنگ توضیح دادی....من نمیدونم چرا تازگی حدودا چن ماهیه متوجه گذشتم شدم و پشیمون شدم از گناه ...

چرا غیبت و تهمت میزنید؟چون قبح گناه واس شما آشکار نیست 

همین غیبت و تهمت حق ناس عرضی دارد.یعنی چی؟ 

پولمو بدزد ولی منو نکش 

منو بکش ولی آبروم رو نبر 

پس غیبت و تهمت از حق ناس مالی و حق ناس جانی سخت تر است 

ضمن اینکه عذاب قبر و سکرات موت دارد.

اگر قانع شدید تا راه توبه و راه ادای حق ناس غیبت رو توضیح بدم 

یک شب خوابم نمی‌برد و از این شانه به اون شانه میشدم خوابم ببره یک رو دست راستم و به پهلو دراز کشیده بودم که انگار وارد یک خلسه شدم خواب نبودم اما انگار داشتم خواب میدیم تو بیداری انگار رویا میدیدم میدیدم که رو پشت بومم صدای سر و صدا میومد و اسمون طوفانی بود رعد و برق یکی بعد دیگری و بلند میزد خیلی ترسیده بودم میدونستم خواب نیستم و میتونم تکون بخورم و ازون حالت در بیام کلی تلاش کردم از اون جو در بیام و از صدا و روشنی رعد و برق و سر و صداها میترسیدم بعد کلی تلاش فقط تونستم بگم بسم الله الرحمن الرحیم ولی حس میکردم یک چیزی منو داره به عقب میکشه با اینکه تو رویام ایستاده بودم اما بدنم که تو تخت دراز بود حس میکردم و داشتم به سمت عقب کشیده میشدم ولی بدنم تو رویا ثابت بود جسم واقعی مو حس میکردم کشیده میشه و با کشیده شدنم تنم مور مور میشد و درد میکرد خیلی زیاد انگار داشتن روحمو از بدنم میکشیدن بیرون ولی از سمت ستون فقرات و کتفم حس میکردم که کشیده میشه سعی کردم دوباره خدارو صدا بزنم ولی صدام در نمیومد سعی داشتم از اون خلسه یا هرچی هست بیام بیرون بالاخره تونستم جسممو حرکت بشم و ازون حالت بیرون کشیده شدم خواب نبودم رویا نبود کل بدنم مور مور میشد و درد میکرد انگار روحم نصفه از جسم جدا شده بود تا پنج دقیقه مور مور میشد جسمم و تا روشنی هوا خوابم نبرد منتظر خورشید و صبح بودم چون دیگه نمیتونستم بخوابم و اون موقع خواب نبودم انگار تو یک دنیای خیلی ترسناک گیر کرده بود تو اون حالت از کتفم و شکمم یک چیزی داشت منو سمت عقب میکشید ولی دست کسی رو حس نمیکردم دردش مثل وقتی محکم چشما رو میامالونی و بعدش برفک برفک  میشه چشم بود 

چرا غیبت و تهمت میزنید؟چون قبح گناه واس شما آشکار نیست همین غیبت و تهمت حق ناس عرضی دارد.یعنی چی؟ پو ...

راه توبه رو بگید .من پشیمونم از حرفام از رفتارم پشیمونم دارم عذاب میکشم افسرده شدم اونقدری ک دوس دارم تنها باشم...

ولی من با اون ادما ارتباطی نداریم کلا با خانوادم ارتباط ندارم.تهمتمم ناموسی بوده و از طریق مجازی تهمت زدم .اینم اونا اگه بگم فلان حرفو زدم بهتون عصبانی میشن و دعوای دیگه راه میفته