2777
2789

شاگرد یا کارآموز نمی‌خوای😂؟

آخر سر یا  ،یه گواهی بگیرم مث آرایشگری 

یا اینکه شاگردش بشم میشه پول در بیارم ؟ 

بابا خسته شدممممم شاگردمم همه رفتن چون مدرسه و امتحان دارن

( حوصله تدریس ( موسیقی ) هم دیگه ندارمممم می‌خوام ساز جدید یاد بگیرم )

الان بهش پیام بدم ؟ 

شاگرد یا وردستش بشم ؟ اونجوری میشه یه کوجولو موشولو پولی دربیارم؟

یا اینکه بگم کارآموز بشم اصن بیاید شما بگید چی بهش بگم دوست دارم این کارو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام تابستون که بچم مدرسه نمیره دوره فیشیال و احتمالا میکرو بلیدینگ ببینم.

میکرو عالیه 

من اگه مشکلی نبود میکرو میرفتممممم

الان فقط موقعیت فیشیال برام هست

همین ولی دوست دارم وردستش وایسم یه پولیم در بیارم ریا نباشه اینو چجوری بهش بگم 😂🙏

مثلا بگو شما تمام وقت هستید. همه روزا هستید ؟ اگه گفت پاره وقت میاد  بگو میشه من کنارتون آموزش ببینم و تایم تعطیلیتون منم کار کنم؟ اما خب اول باید امتحان بدی مدرک بگیری عزیزم . بعدم درصد میگیرن دیگه . 

حالا چه اصراری داری وردست بشی ؟ برو کامل یاد بگیر مدرک بگیر مستقل با درصد آرایشگاه کار کن . 

مثلا بگو شما تمام وقت هستید. همه روزا هستید ؟ اگه گفت پاره وقت میاد بگو میشه من کنارتون آموزش ببینم ...

اره پیشنهاد خوبیه 

اینجا شهر کوچیکه بدرد نمیخوره 

منم زندانی شدممممم

یه جوری فرار کنم دانشگاه حضوری برم یه شهر بزرگتر که کلینیک زیبایی و آرایشگری خوب داشته باشه

مشکل چی؟

استاپ خوبی برای میکرو نمی‌شناسم که واقعا کار بلد باشه 

شهرمون هم کوچیکه بدرد نمیخوره

فقط این استاد فیشیاله خوبه و خودش بهم پیام داده ( البته به عنوان مشتری که وقت بهش بگم برام تایم خالی کنه )

نه بابا چه مشکلی

اتفاقا درآمد خوبیم داره

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک