2777
2789
عنوان

بیاید از وسواس عجیبم بگم😑

308 بازدید | 16 پست

دوسه سال پیش پوست سرم پوسته میشه برای اولین بار و منم با ناخن میام میکنم بعد ی مدت که گذشت دیدم هی داره زیاد میشه باز هم میکندم تا کم کم بهش عادت کردم و کلا حس خوبی بهم میداد کندن پوسته ی سرم و تا الان مدام دارم با ناخونام پوسته ی کف سرمو میکنم احساس میکنم موهام نسبت به قبل کمتر شده و کف سرمم زخم میشه.

واقعا نمی‌دونم باید چیکار کنم که عادتش از سرم بیفته.

لطفا اگر تجربه ای مشابه یا .. دارین برای درمان این عادت یا وسواس بهم بگید🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول که حتما برو دکتر ببین علت اون خارش کف سرت برای چی بوده.  منم یه مدت همین طور بودم بعد فهمیدم علت خارش و سوزش اون نقطه پسوریازیس هست 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

چی هست؟

یه نوع بیماری پوستی که یه قارچ مفید سر زیاد رشد میکنه اما مصری نیست

سر چرب میشه و شوره میزنه و خارش داره 

بعد قرمز میشه و مو میریزه 

راه درمان نداره فقط میشه کنترل کرد 

آب و هوای مرطوب، چیزای پشمی مثل پتو و..، شامپوهای ضد شوره، استرس بدترش میکنه

برای یه بنده خدا بعد از کلی تحقیق و دکتر رفتن و انواع پماد و شامپو  و سرکه و روغت زیتون و... که بدترش کرد 

من تو یه سایت خارجی خوندم تنها راهش شستن مو با تاید ماشینیه(تاید دستی نه... ماشینی) 

و بعد یک ماه شوره هاش رفت ولی اگه رعایت نکنه باز میاد