2777
2789

سلام خانوما من یکم خرداد پری شدم بعد از ۱۰خردادم شروع ب اقدام کردیم هنوز پری نشدم ب نظرتون باردارم ؟هیچ علائمی ندارم فقط سینه هام سفت شده بااین تستای خونگی انجام دادم همش منفی شد هم با وایتکس هم جوش شیرین هم خمیردندون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۶ روز مونده علایمی چون حالت پریود گاهن اما سه روز خیلی زیاد بود تهوع حساس شدن فقط نوک سینه اونم ملایم  دارم و تهوع و خستگی تازه شاغلم هستم اما دیشب بی بی چک منفی نشون داد موندم توهم بارداریه 

سلام دوستان من ی باررابطه داشتم وباشوهرم سعی برای بارداری داشتیم بعد4روزدوباره شوهرم اسپرمشو ریخت ...وامشب یه خورده کمردرددارم میخوام بدونم باردارهستم یانه چه راهی وجودداره که خیلی زودبفهمم باردارم الان 6روزازرابطمون میگذره به نظرتون تخمک گذاری انجام شده ترخداکمکم کنیدراهنماییم کنید17سالمه توی شهرغریب تنهاهستم هیچ فامیلی ندارم ک ازش بپرسم 😔

سلام منم ماه پیش تخمدانم درد میکرد یکمم علائم داشتم ولی پری شدم..این ماه فولیکدل۲۰داشتم با رابطه منظم هیچ علائمی ندارم..امکانش هس باردار باشم؟ی هفته مونده ب پری چجور بفهمم هستم یا ن

لطفا جواب بدید

سلام من نزدیک به ۲هفته است که سرفه های شدید دم صبح و حالت تهوع و سردرد و سرگیجه و خستگی دارم و 2 روزه از وقت پریدم میگذره و اقدام به بارداری داشتم ایا باردار هستم 

سلام من دوماهه پریود نشودم الان رفتم تو سه ماهه ولی هنوز پریود نشودم و امروز دیدم ترشح دارم و لکه بی بی چک هم یک هفته پیش زدم منفی بود شوهرم میگه الان یک بی بی چک دیگه هم امتحان کن میگم اخه ترشح و لکه دارم بنظرتون چیکار کنم حلت ترشح و لکه بینی چیست بنظرتون دارم پریود میشم بچه اولم سقط شود شوهرم داغون شود ولی به روی خودش نیاورد الان من چیکار کنم بنظرتون . شوهرم عاشق بچه هست