سلام خانوما من یکم خرداد پری شدم بعد از ۱۰خردادم شروع ب اقدام کردیم هنوز پری نشدم ب نظرتون باردارم ؟هیچ علائمی ندارم فقط سینه هام سفت شده بااین تستای خونگی انجام دادم همش منفی شد هم با وایتکس هم جوش شیرین هم خمیردندون
منم ۶ روز مونده علایمی چون حالت پریود گاهن اما سه روز خیلی زیاد بود تهوع حساس شدن فقط نوک سینه اونم ملایم دارم و تهوع و خستگی تازه شاغلم هستم اما دیشب بی بی چک منفی نشون داد موندم توهم بارداریه
سلام منم ماه پیش تخمدانم درد میکرد یکمم علائم داشتم ولی پری شدم..این ماه فولیکدل۲۰داشتم با رابطه منظم هیچ علائمی ندارم..امکانش هس باردار باشم؟ی هفته مونده ب پری چجور بفهمم هستم یا ن
سلام من نزدیک به ۲هفته است که سرفه های شدید دم صبح و حالت تهوع و سردرد و سرگیجه و خستگی دارم و 2 روزه از وقت پریدم میگذره و اقدام به بارداری داشتم ایا باردار هستم
سلام من دوماهه پریود نشودم الان رفتم تو سه ماهه ولی هنوز پریود نشودم و امروز دیدم ترشح دارم و لکه بی بی چک هم یک هفته پیش زدم منفی بود شوهرم میگه الان یک بی بی چک دیگه هم امتحان کن میگم اخه ترشح و لکه دارم بنظرتون چیکار کنم حلت ترشح و لکه بینی چیست بنظرتون دارم پریود میشم بچه اولم سقط شود شوهرم داغون شود ولی به روی خودش نیاورد الان من چیکار کنم بنظرتون . شوهرم عاشق بچه هست