2777
2789
عنوان

طلسم شده ها

105 بازدید | 13 پست

واقعااا خااااااک تو سر اوناییی که پول مفت میریرن تو حلق دعانویس ها

تو را خدا بگین چی بهتون میرسه ازین کارا

اخه چرا دوس دارین زندگی یکیو خراب کنین چرا انقدر حسادت. حالا بخت یه دختر یا حتی پسر جوانی بسته بشه چه چیزی عاید شما میشه یکی شغلشو از دست بده چه چیزی عاید شما میشه

خدا کمکتون باشه واقعاااا

حالا اونایی که میرین پیش دعانویس تا بختتو نو باز کنه یا برای کارهای حلال

مگه دعانویس خداس؟یا پیامبره؟یا امامه؟

بابا بخدا قدرت خدا از همه بیشتر و بالاتره چرا از خود خدا کمک نمیگیرین چرا دوس دارین یکی قولتون بزنه و پولتونو بخوره

وای حالا یه داستان واقعی هم یادم اومد اونم براتون تعریف کنم شاخ درمیارین

چن سال پیش یکی از دخترا، دوست داداشش  پولدارو مایع دار بوده این دختره سعی میکنه اونو به دست بیاره در حالی که پسره دوست دختر داشته و می‌خواسته با اون ازدواج کنه در آینده. این دختره میره از باغشون گیلاس میچینه و دعا میخونه روش و وقتی پسره میامده خونه شون به خوردش داده بوده یکی دوروز بعدش پسره اومده بوده در خونه اینا و از مادر دختره خواستگاریش میکرده میگفته من دخترتونو میخام. خلاصه اخرش باهم ازدواج میکنن. من دلم به حال اون دختر قبلیه میسوزه چی میکشه الان؟!😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سال در گیرم کاری نمیکنم جز به خدا توکل کردن ولی زندگیمو جهنم کرده

نمیتونی باصحبت کردن حلش کنی؟با طرف صحبت کن ببین مشکلش چیه که به انقدر ظلم میکنه

من یه بار هزینه خیلی کمی دادم جوابم گرفتم گاهی قرانی باشه جواب میده

میشه شما ه اون که ازش دعا گرفتی را به منم بدی عزیزم؟

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

کار شما اشتباه که با مرد زن دار ازدواج کردید

کجاش اشتباهه؟منی که جدا شدم همسرم هم جدا شده حق زندگی نداریم یعنی؟خانم ایشون هم ازدواج کردن اشکال ندارد این وسط کار من اشتباه بوده عجیب بود حرفت