2777
2789

هیچ وقت بهشون بی احترامی نکردم هر موقع شوهرمم حرفی بهشون رد دعوتش کردم گفتم عیب ندارع خواهر و برادراتن خانوادتن تو مهمونیاش کل سنگینی کارا سر دوش کنه مریض شد تا چند روز غذا درست کردم فرستادم براش همسرم باشوهر خواهرش قهره حرف نمیزنه حدودا یک سال و خورده ای  چون ما خونه خریدیم از حسادت کلا ی دعوا درست کردن و ما قطع ارتباط شدیم ولی جایی داخل مهمونی میبینمشون در حد سلام و علیک ارتباط داریم خلاصه من مهمونی گرفتم حدودا یکساله ارتباطیم با خواهر شوهرم نداریم اونا هم مهمونی میگیرن دعوت نمیکنن ما رو من مهمونی گرفتم و برادر شوهرم و جاریم با مادر شوهرم و پدر شوهرم دعوت کردم کلی ازشون پذیرایی  کردم خلاصه دیشب خونه مادر شوهرم بودیم شروع کرد تیکه انداختن که چرا دختر منو دعوت نکردین بعد ب شوهرم گف تو خیلی اخلاقت بد شده رفت و آمد ننمیکنی بدترم شدی یعنی که ازدواج کردی زنت نمیزارع رفت و آمد کنی منم خیلی بهم برخورد و تا آخرش باهاش حرف نزدم نشست پیش شوهرم خواهرته فلان باهم خوب باشین شوهرمم گف اون و شوهرش من ماشین میخرم قهر میکنن خونه میخرم قهر میکنن مگه میشه خواهر و برادر از پیشرفت هم خوشحال نشن من دلم نمی‌خواد دیگ باهاشون رفت و آمد کنم بعد مادر شوهرم کلا اخم کرده بود و محلم نداد تا اخرش

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطتو کم کن.کمتر در عذابی.سالها تحمل کردم گذشت کردم ولی فقط برا آرامش خودم رابطه رو به حداقل رسوندم.چون درست نمیشن.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

باز خوبه که شوهرت جوابشونو داده

اره گفت من با آدمای ب درد نخور رفت و آمد نمیکنم بعد تا آخرش بغ کرده نشست 

رابطتو کم کن.کمتر در عذابی.سالها تحمل کردم گذشت کردم ولی فقط برا آرامش خودم رابطه رو به حداقل رسوندم ...

بعد سه ماه رفتیم خونشون انقد تیکه انداخت کلا نمیرم و بیام

بعد سه ماه رفتیم خونشون انقد تیکه انداخت کلا نمیرم و بیام

ما قهر نیستیم در ظاهر خیلی وقته نرفتم.همسرم تنها میره.منم هر موقع میرم‌با چشم گریون برمیگردم.اخرین بار بادم نیست کی رفتم.ولی چند بار همو جای دیگه دیدیم و اون یه بار اومده خونم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

ما قهر نیستیم در ظاهر خیلی وقته نرفتم.همسرم تنها میره.منم هر موقع میرم‌با چشم گریون برمیگردم.اخرین ب ...

من کلا ازش بیزارم خیلی دهنش باز می‌کنه چرت و پرت ب آدم میگه لعنت ب مادرشوهر بد

من کلا ازش بیزارم خیلی دهنش باز می‌کنه چرت و پرت ب آدم میگه لعنت ب مادرشوهر بد

همیشه فکر میکنم چی میشه آدما به جای اینکه محبت کنن به بستگانشون و حداقل ازار نرسونن چی میشه انقد بد میشن.من به جرات میگم‌حتی یه خوبی ازش ندیدم.و حلالش نمیکنم