2777
2789

معاون گفت که این درسش خیلی خوبه کههه چیشد فلانی؟؟

از ته دلم ذوق کردم

الان نمی‌دونم ذوق کنم یا ناراخت باشم از اینکه دعوام کردن توی دفتر😭😭😭🤣🤣🤣

دعا کنید برام گریه میکنم همش از اون موقع

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

باید اطلاع بدی و بری

به کی 

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه امتحانی شده بودم ۰/۲۵ گفتند کاش میشد همینم نمیشدی 😁

وای نه این بده من بودم وسط امتحان پامیشدم میرفتم بیرون میگفتم حالم بده🤣🤣

وای نه این بده من بودم وسط امتحان پامیشدم میرفتم بیرون میگفتم حالم بده🤣🤣

داستان داشت کل کلاس اعتراض داشتیم گفتیم امتحان نمیدیم سفید تحمیل میدیم گفتن سفید بدیم غیبت و عدم حضور میزنند قرار شد نفری یکی دو سوال اونم غلط بنویسیم تحویل بدیم نمیدونم چطور شد همون مال من درست شد 

داستان داشت کل کلاس اعتراض داشتیم گفتیم امتحان نمیدیم سفید تحمیل میدیم گفتن سفید بدیم غیبت و عدم حضو ...

وای تو ازونایی هستی که ناخواسته هم درست مینویسییی