2777
2789
عنوان

بچم ماه دیگه میشه یک سالش

209 بازدید | 14 پست

بچم ماه دیگه میشه یکسالش الان حس میکنم قهر کردن یاد گرفته بیشتر سره غذا خوردن وقتی برخلاف میلش عمل کنی یاازیه غذایی دیگه بهش بدی قهر میکنه چهار دست وپامیره دور میشینه یخورده مثلا گریه میکنه  دوباره میاد جلو وقتی دوباره  بهش غذا  میدیم  نمیخوره چند بار اینکارو تکرار میکنه هی میاد جلو دوباره بااخم ناله میره دور میشینه نمیدونم منظورش چیه من حس میکنم برخلاف میلش عمل میکنیم قهر میکنه 

یاباخودم بچه یکساله قهر رو نمیفهمه 

کسی بوده بچش اینطوری باشه بنظرتون قهر میکنه یاچیز دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من دوسالشه یکسالش بود غذا میریختم میذاشتم جلوش میخورد خودش . الانم هم خودم میدم هم خودش میخوره اگه لجم کنه محلش نمیدم خودش زود میاد 

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

ی چیزی رو دوست نداره نمیتونه بگه اینجوری عکس العمل نشون میده اما بنظرم توجه نکنین تا عادت نشه براش وگرنه برا هرچیزی ک باب میلش نباشه اوضاع همینه 

من دخترم داد میزد میگفت اه اینقد بی محلی کردم موقع داد زدنش ک داره یادش میره بجاش مرتب بهش میگه بگو بده بیا کلمات کوتاه و راحت ک بتونه منظورشو برسونه 

اگه وسط غذا ول میکنید شاید منظورشه که دیر میدید سریعتر بدید منتظر نزارید

بچه های امروزی چقد شیطونن یه بچه دوساله تو فامیل ما هست واسه غذا باهمه دعوا میکنه تا سیر نشه نمیخوابه😂😂

بفرما جلو ته صف مال خودمه
فکر نکنم قهر بدونه چیه ناراحت میشه قهر نه

امروز داشتم بهش بادنجون میدادم یهووسطش گفتم بسه بانوک قاشق ماست برداشتم بدم بهش دیدم گریه کرد رفت دور نشست دوباره اومد جلو دید ماست دستمه گریه کرد رفت دیگه هرکاری کردم هیچی نخورد 

امروز داشتم بهش بادنجون میدادم یهووسطش گفتم بسه بانوک قاشق ماست برداشتم بدم بهش دیدم گریه کرد رفت دو ...

پسر من پنج سالشه تا الان بادمجون نخورده خوش بحالت سر غذا هم هر سری دعوا داریم یا کم میخوره یا اصلا نمیخوره شده کباب درست کردم نخورده از بس بدغذاست

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد