2777
2789
عنوان

کسی هست از باباش بدش بیاد🫠

170 بازدید | 11 پست

یا فقط منم؟بخاطر اذیتای که شدم از دستش و کلا بچگی مو داغون کرده خیلی ازش بدم میاد ولی بعضی وقتا عذاب وجدان میگیرم با اینکه میدونم حق دارم 

حتی شنیدن صداش لحنش حال مو بد میکنه🥲

لطفا نیاید بریزید سرم شما بجا من زندگی نکردید و پدر بد هم وجود داره

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

من جفتشون کاش یکی بیاد ببرتم از این خونه

بخاطر چی؟رفتارشون چجوریه

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جفتشون کاش یکی بیاد ببرتم از این خونه

من وقتی سه چهار سالم بوده خواسته با طناب خفه ام کنه بمیرم نفسم رفته مامانم بزور نجاتم داده الان تحمل جا تنگ و ندارم یا حتی زیر پتو🙂

محدودم میکنن ننم یکله جیغو داد میکنه کتکم میزنه باباعه از اون بدتر گداس خسیسع بهم پول نمیده و هزار ت ...

بگردم🫠

چندسالته؟سرکار نیستی خودت؟

آره من:))

امروز رفتم دبستان دخترانه 

هییی بابا نبودی ببینی باباها دختراشون رو با چه نااازی راهی کلاس میکردن

قلبم آتیش گرف با نگاه پر از حسرت یکی یکی نگاشون میکردم

ولی دیگه از من گذشت

امسال دیپلم میگیرم .

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

آره من:))امروز رفتم دبستان دخترانه هییی بابا نبودی ببینی باباها دختراشون رو با چه نااازی راهی کلاس م ...

خوشحالم که درکم میکنی خیلی سخته الان ازش هیچ انتظاری ندارم ولی هیچ وقت نمیتونم ببخشمش و این خودمو داره از درون نابود میکنه

برا منم کلا به درس و اینام اهمیتی نداد🥲فقط مامانم کمکم کرد

خوشحالم که درکم میکنی خیلی سخته الان ازش هیچ انتظاری ندارم ولی هیچ وقت نمیتونم ببخشمش و این خودمو دا ...

منم همینطور🥺🫂

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

۲۰ سرکارم نمیزارن برم 🫠

😑وای خدایا تحمل کن عزیزم همه چی درست میشه من الان با کسی که خودم دوسش داشتم ازدواج کردم همه چی خوبه خداروشکر ایشالله شرایط تو هم درست بشه🥹