یا فقط منم؟بخاطر اذیتای که شدم از دستش و کلا بچگی مو داغون کرده خیلی ازش بدم میاد ولی بعضی وقتا عذاب وجدان میگیرم با اینکه میدونم حق دارم
حتی شنیدن صداش لحنش حال مو بد میکنه🥲
لطفا نیاید بریزید سرم شما بجا من زندگی نکردید و پدر بد هم وجود داره
من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀
من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من وقتی سه چهار سالم بوده خواسته با طناب خفه ام کنه بمیرم نفسم رفته مامانم بزور نجاتم داده الان تحمل جا تنگ و ندارم یا حتی زیر پتو🙂
محدودم میکنن ننم یکله جیغو داد میکنه کتکم میزنه باباعه از اون بدتر گداس خسیسع بهم پول نمیده و هزار ت ...
بگردم🫠
چندسالته؟سرکار نیستی خودت؟
آره من:))امروز رفتم دبستان دخترانه هییی بابا نبودی ببینی باباها دختراشون رو با چه نااازی راهی کلاس م ...
خوشحالم که درکم میکنی خیلی سخته الان ازش هیچ انتظاری ندارم ولی هیچ وقت نمیتونم ببخشمش و این خودمو داره از درون نابود میکنه
برا منم کلا به درس و اینام اهمیتی نداد🥲فقط مامانم کمکم کرد
😑وای خدایا تحمل کن عزیزم همه چی درست میشه من الان با کسی که خودم دوسش داشتم ازدواج کردم همه چی خوبه خداروشکر ایشالله شرایط تو هم درست بشه🥹