2777
2789
عنوان

واکسن پسرم راهنماییم کنین لطفا

98 بازدید | 19 پست

بچه ها 

من واکسن های پسرمو نزدم به یک دلایلی شوهرم راضی نشد که بزنم خب 

الان راضیش کردم برم بزنم 

فقط دوماهگی رو زدم 

الان به روال میرن جلو؟؟؟؟؟؟

اول چهارماهگی رو‌میزنن

بعد از دوماه شش ماهگی رو میزنن

بعد از شش ماه یک سالگی رو میزنن

بعد از شش ماه دیگه ۱۸ ماهگی میزنن

الان چنوقتشه از درمانگاه بپرس

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکبار برا بچم یکماه عقب افتاد

خب گفتم حتی الامکان 

گاهی بچه مریضه عقب میفته تا خوب شه 

دوماهگی دخترم دو هفته عقب افتاد مریض بود 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه چند وقتشه...اشکال نداره نزدی.خیلیا نمیزنن..این بیماریا که دیگه نیست..من دوتا از اقوامم بچه هاشون ...

ما مشهد زندگی میکنیم خب 

ببخشید معذرت از افغانی های مقیم مشهد 

اونایی که از قبل اومدن تو مشهد ساکن بودن هیچی 

میکن از وقتی اونایی که تازه اومدن تو کشور مشهد 

سرخک زیاد شده 

خطر ناکه باید برم بزنم 

بچه چند وقتشه...اشکال نداره نزدی.خیلیا نمیزنن..این بیماریا که دیگه نیست..من دوتا از اقوامم بچه هاشون ...

عزیزم خیلی خطرناکه بعدا خودشو نشون میده دور از جون یکی از فامیلای ما نگو بچگی نزده بودن واکسن بهش بعد الان نوع اینا داره چندساله پاشو میکشه نمیتونه راه بره رفته دکتر گفتن تو واکسن فلج اطفال نزدی خداروشکر کن این اتفاق دیر برات افتاده ممکن بوده تو جوونی اینجوری بشی والانم هیچ راهی نداره

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ما مشهد زندگی میکنیم خب ببخشید معذرت از افغانی های مقیم مشهد اونایی که از قبل اومدن تو مشهد ساکن بود ...

درسته..بروبرو خانه بهداشت محل سکونتت اونا هر دوماه ی بار واکسناشو میزنن.نگران‌نباش..