2777
2789
عنوان

عکس سرویس طلا بیاین نظر بدین چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 34 پست

رفتم چندتا تاپیک و اومدم هنوز عکسی نیستش که!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو بار گذاشتم هنوز نیومده 🤐🤐🤐🤐

ای بابا🤦‍♀️

اومدش لطفا لایکم کن بیام نظر ارزشمندمو اعلام کنم!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

قربونت برم عزیزم ،ممنون😘😘

قربونت گلم🦋❤️

با این وضعیت هیچ وقت دیگه عکسی شخصی رو نمی‌زارم چون اینجوری آدم رو سرکار بزارن دوساعت عکس آپلود نشه روی سایت بعدش هم یکدفعه بیاد و نباشی و نتونی پاکش کنی 

اون دانشمندی که این ایده رو داده باید گزینه حذف عکس رو هم بزاره تا باشه نه اینکه عکس بمونه برای همیشه روی سایت 

با این وضعیت هیچ وقت دیگه عکسی شخصی رو نمی‌زارم چون اینجوری آدم رو سرکار بزارن دوساعت عکس آپلود نشه ...

هر وقت عکس اومد تا سه دقیقه میشه حذفش کرد

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
هر وقت عکس اومد تا سه دقیقه میشه حذفش کرد

دقیقا 

الان برفرض عکس خودم رو گذاشته بودم نمیتونم تا شب بشینم پای سایت هی ثانیه به ثانیه چک کنم کی میاد تا بتونم قبل از سه دقیقه پاکش کنم 

وقتی همچین کاری میکنن که معلوم نیست عکسی که گذاشتی کی میاد باید این اختیار رو به استاتر برای حذف عکس هم بدن یا زمانش رو برای حذف عکس بیشتر کنن

گرچه این حرفا فایده ای ندارد توی این مملکت چی درسته که این سایت درست باشه 

دقیقا الان برفرض عکس خودم رو گذاشته بودم نمیتونم تا شب بشینم پای سایت هی ثانیه به ثانیه چک کنم کی می ...

اره این عکس گذاشتن هم شده واسه ما عصاب خورد کنی 

راستی عکس سرویس اومد خیلی خوشگله

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

زود دلت میزنه برا من که اینجوریه 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg