2777
2789

زیر ۲۴ سال باشی اگه دعوت بشی به مصاحبه

مصاحبه داری که باید چادری باشی

احکام میپرسن باید بلد باشی سوتی ندی مثلا میگن روز قدس ناهار چی خوردی اگه اسم غذای بگی ردی چون ماه رمضون بوده

میان تحقیق نباید بد حجاب بوده باشی 

شبکه های اجتماعیتو کنترل میکنن عکس بد حجاب نزاشته باشی پروفایل

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر ۲۴ سال باشی اگه دعوت بشی به مصاحبهمصاحبه داری که باید چادری باشیاحکام میپرسن باید بلد باشی سوتی ...

خب منابع کنکور زبان فقط تخصصی هستش یا برا فرهنگیان یه چیز دیگس

متولد ۲/۲/۱۳۸۱

۴۰۴ اگه ثبت نام کردی میتونی شرکت کنی عزیزم

اما ۴۰۵ نه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

کنکور اردیبهشت رو ثبت نام کردی؟

جذب فرهنگیان فقط از کنکور اردیبهشت

باید ترمیم معدل بزنی برای عمومی ها و توی کنکور هم یه دفترچه اختصاصی زبان هست و یه دفترچه فرهنگیان 

اگر سطح زبانت بالا باشه و ظرفیت شهرتون هم بالا باشه احتمال قبولی اش هست

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

۴۰۴ اگه ثبت نام کردی میتونی شرکت کنی عزیزماما ۴۰۵ نه.

بله من یک سال ریست کردم الان میخام دوباره بدم منابع چی بخونم مثل قبل یا واسه کنکور فرهنگیان منبع خاصی وجود داره

کنکور اردیبهشت رو ثبت نام کردی؟جذب فرهنگیان فقط از کنکور اردیبهشتباید ترمیم معدل بزنی برای عمومی ها ...

زبانم عمومی عالیه اختصاصی مشکل دارم ک دبیر میگیرم اما  ترمیم معدل فقط عمومی هستش؟ شما کنکور دادید تا الان. من منطقه سه هستم

بله من یک سال ریست کردم الان میخام دوباره بدم منابع چی بخونم مثل قبل یا واسه کنکور فرهنگیان منبع خاص ...

درسای اختصاصی رشته مورد نظرت

۳ فصل اول کتاب مهارت معلمی

چندتا درس از دینی ۱۰ و ۱۱

هوش و استعداد هم هست اما منبع نداره تست کار کن.

با اینا دعوت میشی مصاحبه

تو رشته‌ی زبان فک میکنم ۳۰ درصدش معدله ، باید رو معدلتم کار کنی که تو قبولی نهایی اثر داره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

همون منابعی که برای زبان تخصصی میخونی+هوش و استعدادو تعلیم و تربیت اسلامی

این دو کتاب ک گفتی باید بخرم درسته؟ 

و فقط همین کنکور بدم لازم نیست انسانی بخونم چون رشته ام تجربیه

خانم های مهربونم لطفا لطفااا به نیت حاجت رواییم یکی یه صلوات بفرستید...

انشالله هرکسی واسم دعا کرد خداصدبرابرشو به دل مهربونتون برگردونه..

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

درسای اختصاصی رشته مورد نظرت۳ فصل اول کتاب مهارت معلمیچندتا درس از دینی ۱۰ و ۱۱هوش و استعداد هم هست ...

والا خیلی گیج شدم وقتی مشاور میگیرم اینو بهم میگه ک چ درس‌هایی بخونم

این دو کتاب ک گفتی باید بخرم درسته؟ و فقط همین کنکور بدم لازم نیست انسانی بخونم چون رشته ام تجربیه

نه لازم نیست و این دوتا کتاب نیستن تعلیم و تربیت همون کتاب های دینی دبیرستان هستن یه چند تا از درساش نمیدونم کدوما و یک کتاب آقای قرایتی و هوش و استعداد نمیدونم منبعش چیه تونت شرچ کن منابعشو ببین چین

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی