2777
2789

بچه ها یه زنیکه بدکاره اومده به شوهره فحش ناموسی داده و بهش گفته ک* ونی و شوهره تف کرده تو صورتش بعد انتظار داره بقیه ازش طرفداری کنند من که ازش انتقاد کردم حمله کرد بهم و فحش های زشتی داد که همه اون فحشا به خودش نسبت داشت 😐

من بهش گفتم عزیزم با این حرفایی که میزنی معلوم شده که شغلت چیه  

چراااا نی نی یار مرده واقعا چرا این خراب هارو بیرون نمیندازه اینجا شده جینداسایت 

هنوز اعصابم بخاطرش خورده وقتی یاد حرفایی میوفتم که به من زد و لایق خودش بود

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

حالم بده واقعا من حتی دوست پسرم تو عمر نداشتم💔 بعد اون میاد چیزایی بارم میکنه که به شغل خودش مربوطه 

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالم بده واقعا من حتی دوست پسرم تو عمر نداشتم💔 بعد اون میاد چیزایی بارم میکنه که به شغل خودش مربوطه

وااااا توعم جدی گرفتیا ولش کن بابا خودت میگی جیندا بوده حرف جیندا ارزشمنده؟

میدونی با خط اول  اگه اسم اورده بودی حتی اسم آیدی و طرف سریش بود میتونست بکشتت دادگاه ؟ حکم فحاشی ناموسی هفتاد ضربه شلاق سه ماه حبس و جریمه نقدیه بسته به نظر قاضی و گوینده مخاطب حکم متغیره اخه به چه دلیل به اسونی به بقیه میگی بدکاره؟

حرفش زشت بوده شوهرشم لابد قبلش از همین مدل بددهنی ها کرده اینقدر روشون توروی هم باز شده اما شمام مراقب باش خصوصا مکتوب به بقیه از این حرفا نزنی 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

من تو اون تاپیک بودم درسته اون اول فحش داد ولی خب وقتی از تاپیک خوشتون نمیاد نمونید چرا میری یه چیزی میگی که اونم عصبی تر بشه چون اون بنده خدا اومده درددل کنه که سبک بشه البته بازم قبول دارم که حق ندارن فحش بده

آروم باش اشکالی نداره🥺به دل نگیر

حالم بده نمیتونم یه دفعه شروع کرد فحش ناموسی به خودم و مادرم 

کار اون اشتباه بوده فحاشی کرده ب همسرش

اما چرا انقد راحت تهمت میزنی بهش؟ و انتظار داری سکوت کنه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ببین اون خانوم خدا می‌دونه تو چه وضعیتی بوده تو چه شرایطی بوده چقدر بهش فشار اومده که همچین حرفی رو به شوهرش زده هیچ وقت وقتی دو طرف قضیه رو ندیدی نمی‌تونی قضاوت کنی نمی‌تونی دهنتو باز کنی حرف بزنی

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

وااااا توعم جدی گرفتیا ولش کن بابا خودت میگی جیندا بوده حرف جیندا ارزشمنده؟

آره راست میگی حق با توئه

من تو اون تاپیک بودم درسته اون اول فحش داد ولی خب وقتی از تاپیک خوشتون نمیاد نمونید چرا میری یه چیزی ...

تو از یکی انتقاد میکنی دوست داری در جواب بهت فحش بدند ؟؟