2777
2789
عنوان

بچه ها هدیه به یزد چی بفرستم

54 بازدید | 7 پست

بچه ها دو ماه پیش یکی از فامیلامون که یه پیرزنه از یزد برای من یه جعبه از طریق یکی از همشهریها فرستاد، توش آلبالو خشک، برگه زردالو، نیم کیلو پسته، دو کیلو بادوم و اینا بود، میخوام با پست براش یه بسته بفرستم، اول عسل میخواستم بفرستم ولی الان میترسم بریزه، شاید عسلو بذارم هر وقت رفتم براش ببرم، چیزای خشک از فردیس و کرج چی بفرستم برای پیرزن؟

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زعفرون و زرشک و انواع اجیل و چای و نون خشک و سوهان و پولکی حتی میتونید یه ظرف مسی و یه هدیه بفرستید و بگید قصد داشتید عید و برای روز مادر برید دیدنشون که وقت نشده و الان فرستاید .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خوردنی هرچی بگم اونجا داره مثلا میخوای یه روسری قشنگ براش بفرست. من برای مادر بزرگم باقلوا میخریدم و ...

آره برای همین موندم دیگه اونا خودشون همه چی دارن، من یه چادر گلدار جنس خوب میخوام بفرستم، میخواستم عسل بذارم خیلی میترسم گند بزنه به همه چی، خودم جاعودی درست میکنم میخوام یه جاعودی با یه بسته عود هم براش بفرستم، داروی گیاهی ای چیزی که خوب باشه براش میشناسین از عطاری بخرم بذارم روش؟

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
زعفرون و زرشک و انواع اجیل و چای و نون خشک و سوهان و پولکی حتی میتونید یه ظرف مسی و یه هدیه بفرستید ...

ایده خیلی خوبی بود ببینم کدومش گیرم میاد