2777
2789

پسر خالمه از بچگی دیوانه وارررررر عاشقش بودم ، وقتی ۱۹ سالم بود بهش ابراز علاقه کردم گفت نه بعد یه سال دوباره بهش گفتم و قبول کرد یه ماهی با هم بودیم اون موقع دانشجوی پزشکی بود 

خیلی بهم بی توجهی میکرد و همش میگفت درس دارم و کلا هم محبت نمیکرد بهم و ... تهش گفت تو خیلی احساسی هستی و من نه و ... خلاصه تموم کردیم.  

خدا میدونه که دیوانهههههه وار عاشقش بودم خودش میدید طوری بود که جای پاشو میبوسیدم در نبودش ، ولی بعد اون کات حالم بد شد دو ماه عذاب کشیدم و بعد دو ماه به یه بی حسی مفرط رسیدم  دلم برا اون احساس عشق تنگ می شد ولی برا اون نه. 

کاربری دست دو نفره .....

اون حس هیجان و قشنگو دیگه نه ب پسر خالم داشتم نه به هیییییچ کسی.  

البته هنوز خاص بودنشو حس میکردم ولی هیجانی بهش نداشتم دیگه 

با همین خنثی بودن یه سال و  خوردی گذشت برام.  نتونستم عاشق هیشکییییی بشم 

چند ماه پیش درسشو تموم کرد و رفت سر کار ، امروز  ازم خواست همو ببینیم قبول کردم 

اومد و ازم عذر خواهی کرد گفت فشار درسام روم بود و واقعا شرایط رابطه رو نداشتم اون موقع و نمبتونستمم الکی بهت قول بدم. الان که رفتم سر کار و آیندم تضمینه اومدم بگم بیا شروع کنیم رابطه رو  و ..... کلی حرف زدیم و 

بهش گفتم نتیجش ؟

کاربری دست دو نفره .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت  اگر خوب پیش رفتیم ازدواج صد در صد. 

بهش اعتماد دارم.  وای حالم بده چون امروز دیدمش حس خاصی نداشتک بهش   این بی حسی خیلییییی بده نه حسی دیگه به خودش دارم نه به  هیچ کسی مبتونم پیدا کنم طی یه سال تلاشم.  

نمیدونم چی میشه.  من دلم برا ذون حس عشق قشنگ تنگ شده میخام فرصت بدم شاید برا خودش برگشت ؟ 

بنظرتون حس و هیجانی که بهش داشتم برمیگرده ؟ 

(هیچوقت فکرشو نمیکردم برگرده و من تاپیک بزنک راجبش  و هیییییچوقت فکر نمیکردم اینقد بی حس تاپیک بزنم و ذوق مرگ نشده باشم ) 😔.  

چه زود احساس ادم میمیره ها.  

کاربری دست دو نفره .....
گفت اگر خوب پیش رفتیم ازدواج صد در صد. بهش اعتماد دارم. وای حالم بده چون امروز دیدمش حس خاصی نداشت ...

چند سالته

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

خب چیشد نتیجش؟ 

منم چهار سال پیش عاشق بدبوی محلمون بودم دیگه کمکم حسم کم شد بیخیال ادم یکیو بخواد انقد واسه خودت گندش میکنی بعد که میگذره میگی این همه غصه و بیخوابی خب که چی 

آهای خوشگل عاشق آهای عمر شقایق آهای وصل به موهای تو سنجاق شقایق آهای ای گل شب بو آهای گل هیایو ...

بی محلی کن اگر دنبالت اومد برگرد

من ک فعلا زیاد پیگیرش نیستم. اون ی کم پیگیر تره 

مشکل من الان اینه ک نمیدونم هیجان شدیدی ک بهش داشتم و خییییییلی خوب بود ایا برمیگرده. یا همینطوری عادی میمونه نسبت بهش حسم ؟ 

کاربری دست دو نفره .....
من ک فعلا زیاد پیگیرش نیستم. اون ی کم پیگیر تره مشکل من الان اینه ک نمیدونم هیجان شدیدی ک بهش داشتم ...

عزیزم شما یه کشش هیجانی و هورمونی داشتی به اون نه به احساسات خودت ،الانم سعی کن از این فاز بیای بیرون ،

کچی کورد🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پارس کند از همان سو  می ترسد...

بگو من دیگه نمیحوام تو رابطه باشم قلبم حسابی شکسته دوستم داری و اگه این عشق دوطرفست بیا با خاله خواس ...

من خودم  فعلا آمادگی ندارم. 

تازه سناخت خاصی هم به هم نداریم یهویی خاستگاری نمیشه ک

کاربری دست دو نفره .....