2777
2789

گفتم ، شما هم حداقل پیام میدادی! 

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پیش همیم

خب تبریک لفظی که نگفتی ، میگی ناراحتم ! 

حداقل پیام میدادی هر چند فاصله اتون یک اتاق باشه!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خب تبریک لفظی که نگفتی ، میگی ناراحتم ! حداقل پیام میدادی هر چند فاصله اتون یک اتاق باشه!

دعوام کرده بود اشکمو دراورد

اونم تاالان حتی ن تبریک تولد ن روز دختر ن مادر اصلا نمیگه

دعوام کرده بود اشکمو دراورداونم تاالان حتی ن تبریک تولد ن روز دختر ن مادر اصلا نمیگه

با ایشون کاری ندارم تبریک میگه یا نه این مورد شما کوچکتری باید تبریک بگی ، میدونم ناراحت بودی اما ناراحتیت برطرف میشه ، روزاا میگذره ، بعدا غصه این موقعیت رو میخوری که میتونستی کاری کنی و نکردی !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیگ نگفتم این سری الان دیره هم نمیشع بگی

درسته ، انشالله جبرانش کنید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40