2777
2789
عنوان

به نظرتون خداوند انسان رو برای چی خلق کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 114 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچنین موش آزمایشگاهی ک همش میگن داره امتحان و آزمایش میکنه ...

دقیقا

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

بله منم اینو شنیده بودمپس چرا به موجودات ظلم میکنه ؟

چون گول شیطان رو میخوره‌. دشمنی شیطان با انسان از همینجا شروع میشه. چون خدا به تمام مخلوقات و فرشته ها میگه به انسان سجده کنید و همه اطاعت میکنن به جز شیطان که گفته من بجز تو (خدا) به موجود دیگری سجده نمیکنم تو برای من برترین و برحق هستی

خدا هم انسان رو فرستاد روی زمین تا به شیطان درس عبرت بده و به انسان گفت شبطان دشمنته و میخواد به من ثابت کنه راجع بهت اشتباه کردم و تو لیاقت برتری نسبت به همه موجودات رو نداشتی (حالا این وسط وسوسه شیطان هست که نمیزاره آدمها راه درست رو برن و کارو سخت میکنه)

و مورد بعد اینکه خدا به انسان گفته میفرستم روی زمین باید دستوراتی که من بهت میدم رو انجام بدی(مثل تمام موجوداتی که خلق کرده و وظیفه و رسالتشون اینه که از آفریدگارشون اطاعت کنن) و اگر به گفته هام در مورد هرچیزی خلافش عمل کنی جزاشو بهت میدم

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

اتفاقا برعکس انسان رو آفریده تا زمین رو بسازه شاید باورت نشه یه چیزایی شنیدم که بعضیا بهش میگن کفر و ...

اتفاقا بر عکس خدا خودش توی قرآن گفته من زمین رو برای انسان خلق و رام کردم تا زیر پای شما قرار بگیره 

یجا دیگه هم گفته من زمین رو زیر پای شما پهن کردم 

همینطور که وعده داده شده که زمانی که خدا دستور بده و قیامت بشه زمین شکافته میشه و به شکل اولش برمیگرفته آتش فشان ها فوران میکنن و... 

فکر نمیکنید اینهمه اتفاقات و بلایایی که ممکنه رخ بده چرا رخ نمیده؟ یعنی زمین به این عظمت و این کوه ها و دریا ها همینجوری برای خودشون هرطور عشقشون میکشه کار میکنن؟

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

اتفاقا بر عکس خدا خودش توی قرآن گفته من زمین رو برای انسان خلق و رام کردم تا زیر پای شما قرار بگیره ...

مگه نمیگن خدا از آینده خبر داره؟مگه نمیدونست اگه انسان بفرسته روی زمین زمین به گند می‌کشه چقدر کشتار چقدر بی عدالتی ،بنظرم خدا همه اینارو می دونست چون واسه خودش سرگرمی درست کنه مارو خلق کرد 

این موضوع ربطی بتخصص ندارههرکی بر حسب شرایط و هزار دلیل منحصر بخودشحق داره تحقیق کنه و بجوابهایی برس ...

پی بردن به دلیل خلق انسان تخصص میخواد عزیزم

فکر کردن راجع به خدا تخصص نمیخواد 

و پی بردن به دلیل نوع طرز فکر راجع به خدا و آفرینش انسان هم تخصص میخواد

به زبان ساده تر بخوام بگم شما نیازی به تخصص نداری تا بخوای راجع به خدا فکر کنی و بدونی چیه چون این یه موضوع فطریه و توی ذات انسان آفریده شده حتی کافر ترین آدمها هم در پس ذهنشون یه خدایی رو دارن که توی بدترین شرایط صداش میزنن

امااینکه بخوای بدونی مردم راجع به خدا چی فکر میکنن باید خیلی مناطق و خیلی عوامل رو بررسی کنی تا بدونی چرا به این نوع طرز فکر رسیدن ‌ شرایط زندگی و منطقه جغرافیایی توی این مورد بسیار مهم و تاثیرگذاره

اتفاقا بر عکس خدا خودش توی قرآن گفته من زمین رو برای انسان خلق و رام کردم تا زیر پای شما قرار بگیره ...

کسی خدا رو انکار نکرده من هم قصدم برای زدن این تایپیک فهمیدن بیشتر هست و خواستم نظر شما عزیزان رو بدونم بله اینها که شما میگید درسته هر کس خدا رو یه جور میبینه ولی در کل خدایی که برای ما تعریف شده در واقع تحریف شده ینی یه جور دیگه برامون خدا ساختن