2777
2789
عنوان

به نظرتون خداوند انسان رو برای چی خلق کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 114 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم انسان رو بخاطر این خلق کرد که همه چیو از بین ببره به موجودات دیگه و حتی انسان های دیگه هم ظل ...

اتفاقا برعکس انسان رو آفریده تا زمین رو بسازه شاید باورت نشه یه چیزایی شنیدم که بعضیا بهش میگن کفر ولی فکر کنم حقیقت داشته باشه

اتفاقا جالب من خودم همیشه دوست دارم بدونم غیر از چیز هایی که تو کتابا می‌نويسن عامه مردم هدفشون از ز ...

پس اگه اینو میخوای بدونی هم قبلش باید تحقیق کنی که چه چیزهایی طرز فکر و نوع رفتار انسان با خدا و خودش رو تشکیل میده . مردم مناطق مختلف راجع به خدا چجوری فکر میکنن و چجوری زندگیشون رو حول محور اون میچینن. در واقع باید غرق فلسفه بشی

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

تحقیق کردم و باورت نمیشه به چیا رسیدم البته خیلی نظریه ها هست و دوست ندارم کسی بفهمه چون درکش خیلی س ...

الان سرکارم .درخواست دادم سرفرصت تمام سئوالات پاسخ بدم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد