2777
2789

و دلمو خیلی شکوند 

الان می خواد بهمنزدیک شه سر صحبتو باهام باز می کنه ولی من نمی تونم فراموش کنم دلخوریمو

چیکار کنم یادم بره

غرورم له شد با حرفاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبریک میگم

خیلی خوشبختی که ذاتشو شناختی

بهش اجازه بده ولی هرگز اجازه صمیمی شدن نه..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

وای برای منم پیش اومده 

الان همچین اون طرفم قیافه میگیره منو میبینه منم سپردم به خدا فقط چون به خاطر بابام جوابشو ندادم 

ولی مطمین باش یه همچین آدم بی چشم رویی دوباره ازش میاد از این کارا کنه 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

منم همینطوریم

۲ سال پیش

پدرم ی رفتارایی با من کرد محاله یادم بره

پدری ک مدام مرگ بچه هاشو میخواد چطور پدریه

من فقط جلو شوهرم اجبارا احترامشو حفظ میکنم

کلی محبتم کنه دیگه نظرم عوض نمیشه

اون زمانی میرفتم سر کار بغضم سر کار جلو غریبه ها میشکست باعثش پدرم بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس