2777
2789
عنوان

چرا خدا همچنینه

84 بازدید | 9 پست

یکیو ازم گرفت ماه بی‌نظیر عالی همه گفتن بهترش میاد این برات ضرر داشته 

سالها گذشت نیومد به خودش قسم حتی شبیهشم نیومد 

تنها آدمی بود ک آسیب نزد اذیت نکرد دو رو نبود 

واقعا خدارو متوجه نشدم بعد از گرفتن این ادم

مامان یک سگ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا رفت؟

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

هردو مون رفتیم بخاطر غرور ابرو اینده

خب عزیزم قسمتون بهم نبود هیشکی از سرنوشت خودش خبر نداره پس چرا غبطه میخوری

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

خب عزیزم قسمتون بهم نبود هیشکی از سرنوشت خودش خبر نداره پس چرا غبطه میخوری

دقیقاً مشکلم همینجاست ک قسمت نبوده 

الان سالها گذشته هردمون مجردیم هردو تنوع طلبیم هردو کینه و نفرت داریم 

از این غبطه میخورم

مامان یک سگ

دقیقاً مشکلم همینجاست ک قسمت نبوده الان سالها گذشته هردمون مجردیم هردو تنوع طلبیم هردو کینه و نفرت د ...

حرفت درست گلم ولی کینه تا کی تنوع طلبی تا کی تا کی مجرد بمونی اگ خاستگار خب اومد قبول کن برو سر زندگیت همه چی برات کمرنگ میشه آدمیزاد ی خصوصیاتی ک داره این هست ک خودش رو زود با شرایط وقف میده چون میدونه چاره ایی جز صبر نداره و خدا این صبر رو ب بنده هاش داده

حرفت درست گلم ولی کینه تا کی تنوع طلبی تا کی تا کی مجرد بمونی اگ خاستگار خب اومد قبول کن برو سر زندگ ...

خب تو این مدتم وارد رابطه های زیادی واسه اینک به یه جای برسه شدم اما اتفاقی نیفتاد 

مامان یک سگ

خب تو این مدتم وارد رابطه های زیادی واسه اینک به یه جای برسه شدم اما اتفاقی نیفتاد

با هرکسی وارد رابطه نشو دنبال ی آدم خب باش