2777
2789
عنوان

مستاجر پر سر و صدا

130 بازدید | 5 پست

همسایه طبقه بالایی مون تازه اومدن

یه خانم هست با یه پسر دو سه ساله

بعضی وقتا بچه خواهرشم میاد

سقف رو میخوان از جا بکنن

چندبار هم تذکر دادیم اما فایده نداره

بعضی وقتا تا دو و سه شب صدا میدن

به مدیر ساختمون گفتیم

میگه بچه هست چکارش کنه؟

خب ما چکار کنیم؟

گناه ما چیه ک از دست اینا اسایش نداریم

ساعت بذارید که مثلا از ۱۱ شب دیگه سر و صدا نباشه ولی از اون طرف در طی روز هم اصلا گیر ندید. واقعا بچ ...

اخه اونا تا ساعت ۱۲ ظهر میخوابن

از ۱۲ بلند میشن

ساعت ۱۵ ک ما از سر کار میایم و میخوایم استراحت کنیم

شروع میکنن سر و صدا تا نصف شب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم از یه ساعتی به بعد حالا 10-11 که معمولا همه میخوابت صدای بلند توی راهرو و موزیک و ایناها درست نیست من خیلی رعایت می کنم بدو بدو و کشیدینمیز و صندلی هم سعی می کنم توجه نکنم ..... واقعا اداب معاشرت و زندگی رو باید به خیلی ها یاد داد فقط دم از فرهنگ 2500 ساله میزنیم 

سر و صدا و مزاحمت ریختن زباله همه جا نداشتن فرهنگ رانندگی و خیلی چیزهای دیگه باید از کودکی به بچه ها اموزش داده بشه که شاهد این مشکلات نباشیم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
به نظرم از یه ساعتی به بعد حالا 10-11 که معمولا همه میخوابت صدای بلند توی راهرو و موزیک و ایناها درس ...

والا اینا رو صدباز گفتیم

بیشتر لج میکنه و صدا میده

تو خونه توپ بازی میکنن

یا اسکیت که میکشه رو زمین صدای بدی میده

والا اینا رو صدباز گفتیمبیشتر لج میکنه و صدا میدهتو خونه توپ بازی میکننیا اسکیت که میکشه رو زمین صدا ...

اگه مستاجر هست به صاحب خانه اطلاع بدین 

وظیفه مدیر ساختمان مدیریت کنه دیگه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................