2777
2789

قضیه ازاین قراره که دیشب من حدودای ساعت ۲۳:۳۰ نتم تموم شدش کارت مامانم رمز دوم نداشت و بابامم شیفت بود دیشب در حد ۵ مگ مونده بود که ب دوست پسرم پیام بدم بگم نتم تموم شده فردا باهات صحبت میکنم ناراحت نشو این پیامو دادم اما انتظار نداشتم بگه باشه انتظار داشتم برام نت بریزه اما گذاشت تا صی بی نتی بکشم و باهاش حرف نزنم ک ب خودش زحمت نده بشته بزنه واقعا فک نمیکردم انقد خسیس باشه همش من براش کادو خریدم اون حتی ی گل کوچیکم برام نخریده تاحالا 🙂

بهونه هم اورده بود ک اره من خانوادم میبینم چجوری صب برم گل بخرم برات یا کادو تو خونه اونا کنجکاون کادویی بخرم میبینن همه جوره خوب بود اما سر این مورد.. منم همین صب پیام خدافظی دادم بش واقعا باادمی ک خسیس باشع نمیتونم بمونم  :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا الانم زیادی باهاش بودی ... اگه خونوادش کنجکاون کادوهایی که تو میخریدی کجا میذاشته

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
اره عزیزم خوب کاری کردی بلاکش کردیولش کن من کاملا تجربه دارم که بهت میگمقدر خودتو بدون لطفایه وقت زن ...

بره گمشه پسره عوضی واقعا زورم ا‌ومده من این همه خرج بعد با پرویی وقتی گفتم فردا بات صحبت میکنم گفت باشه شبت بخیر😐😐 چجوری روشون میشه انقد بی شخصیت باشن من بودم از خجالت اب میشدم