2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اومدم اعتکاف

بعد با رفیقم

رفیقم ک خیلی میخاستمش هم من یکاری کردم بیاد

کلا ۹ نفریم همه اوکیم تقریبا 

اونی ک بیشتر از همه دوسش دارم خیلیییییی بی محلی میکنه بهم و میره پیش بقیه...

من اعصابم خورد شد زدم زیر گریه فقط اومد گفت چته و رفت

درصورتی ک هی میومد پیش من پشت بقیه درد دل میکرد و گلایه الان اصلا براش مهم نیستم...

نه تنها برا اون بلکه برا هیچکدومشون قلبم واقعا شکست با رفتارش...

من بخاطر اون اومدم و گفتم نیاد نمیرم الان برا اون ارزش ندارم..

راستش خیلی حالممممم بدهههه

اومدم اعتکافبعد با رفیقم رفیقم ک خیلی میخاستمش هم من یکاری کردم بیادکلا ۹ نفریم همه اوکیم تقریبا اون ...

توی اعتکاف جفت عاشقانه ی هرکسی خداست 

این اتفاقات هم بی حکمت به این موضوع نیس 

خدا میخواد اصل مطلب رو دریابی.برای منم دعا کن

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اومدم اعتکافبعد با رفیقم رفیقم ک خیلی میخاستمش هم من یکاری کردم بیادکلا ۹ نفریم همه اوکیم تقریبا اون ...

ادماوقتی میفهمن دوستشون داری سعی میکنن خودشونوببرن بالاواذیت کنن کاری کنن ک بهشون محتاج شی ب نظرم یجورنشون بده ک کاملابرات بی اهمیته محلش نده اونوقته ک خودش جذب میشه ک بدونه چیشده تادیروز فلانی توفکرمن بودالان چیشده؟ پس‌ب نظرم‌کلا دیگ‌محلش نده فک نکنه شخص خاصیه

عزیزم این روزا رو قدر بدون با خدا رفیق شو. خوش به سعادتت منم مجرد بودم همش میرفتم اعتکاف و با خدا حرف میزدم اصلا کاری به مسی نداشتم . این سه روز رو بزار برا خدا ول کن این بحثها رو

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 
توی اعتکاف جفت عاشقانه ی هرکسی خداست این اتفاقات هم بی حکمت به این موضوع نیس خدا میخواد اصل مطلب رو ...

ببین واقعا قلبم میشکنه من یکاری کردم که اون اومده اون الان منو ادم حساب نمیکنه😭

عزیزم این روزا رو قدر بدون با خدا رفیق شو. خوش به سعادتت منم مجرد بودم همش میرفتم اعتکاف و با خدا حر ...

ببین درسته ولی من خیلی اذیت شدم امروز خیلی دلم گرفت از کاراش..

ببین واقعا قلبم میشکنه من یکاری کردم که اون اومده اون الان منو ادم حساب نمیکنه😭

میفهمم چی میگی دقیقا تجربش کردم

✨🪽🩵🐦🕊️ / با مادرتون درد و دل کنید، اون هیچوقت اسکرین شات نمیگیره💔