2777
2789

ما تو یه ساختمون زندگی میکنیم زمانی که ازدواج کردم خونه وسایل توش بود و من هیچی به سلیقه خودم نیست تو خونه ام، هیییچی، نمیخوام ناشکری کنم اما هر وقت میرم پیشش از سیلقه خوبش تو چیدمان خونه هایی که تا حالا زندگی کرده میگه، من درامدم اونقدرا نیست بتونم خریدای زیادی بکنم خیلیم اهلش نیستم، اما وقتی اینقدر پز خودشو میده حس میکنم داره به من تیکه میندازه، کلا با کاراش کاری کرده حس تعلق خاطر به خونه ام ندارم، حتی الانم میگم خونه ام با خودم میگم ایا میتونم بگم خونه ام یا باید بگم خونه مادرشوهرم، 

دیدین بعضی وقتا میرید سفر برمیگردی حس آرامش دارین من برمیگردم اونطوری نیستم تازه الان یکم بهتر شدم اوایل که همش فکر میکردم موقت اینجام و انگار به زودی قراره بریم خونه خودمون، ولی خب خونه ای در کار نیست همش به خونه این و اون با حسرت نگاه میکنم به اینکه ادمها میتونن به سلیقه خودشون زندگی کنن، 

نمیخوام ناشکر باشم الان خیلی بهتر شدم اما گاهی که میاد پز خودشو میده بدتر میشم، طوریه که احساس میکنم اجازه ندارم هیچ تغییری تو خونه بدم و باید از اونا اجازه بگیرم

خب چرا هیچ وسیله ای نخریدی اول ازدواج؟

چندتا چیز رو عوض کن که تعلق خاطر بگیری

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=368375772]کم کم وسایلوعوض کن میتونی لااقل جاشونوعوض کنی تغییربده اگه حرفی زدبگوخسته شدم واسه تنوع جابجاکردم&nb ...[/QUOTE

جا به جا که میکنم اما نمیتونم چیزیو عوض کنم همیشه هم هر چیو خودش نمیخواد میده به من مثلا الان میخواد خونشو پارکت کنه فرش ها شو میخواد بده به من، فرش هاش خوبن دست بافن ولی من دلم میخواست به سلیقه خودم باشه نه اینکه هر چیزی رو نمیخواد میده به من ، برا سالگرد ازدواج بهم یه تابلو فرش داده اصلا خوشم نمیاد چیزایی که دیگه استفادش نمیشه رو میاره بعدم میگه خب من اینا رو کجا بذارم جا ندارم، خودش هی به خودش تنوع میده و میاره میده به من همسرمم باهام همکاری نمیکنه که کاری کنم، دلم نمیخواد دست دو های اونو داشته باشم، دلم میخواد خودم بخرم اما همش وسایلش رو میاره ، 

خب چرا هیچ وسیله ای نخریدی اول ازدواج؟چندتا چیز رو عوض کن که تعلق خاطر بگیری

خونهه اونقدر بزرگ نیست همه چیم چینده بود میگفت نخر من اینا رو کجا بذارم جا ندارم

[QUOTE=368375772]کم کم وسایلوعوض کن میتونی لااقل جاشونوعوض کنی تغییربده اگه حرفی زدبگوخسته شدم واسه ...

تابلورودوست نداری درش بیار بگومادرخوشم نمیاداگه میخوای بدی به کسی بگوبدم درش بیاربزارتوکمد یا بندازبشکونش بگوازرومیخ افتاد کم کم باشوهرت حرف بزن الویت شوهرت که اونوراضی کنی وسیله نگیره ازشون منم مادرشوهرم دوتاسینی استیل زنگ زده داشت بهم دادمنم خواستم قبول نکنم شوهرم گفت نه زشت ازبس بهش محبت نکردن اون دوسینی روانگارازپاریس براش اوردن منم انداختم انباری البته چندماه بعد تابعدسرفرصت بدم به نیازمند 

گاهی انسانم آرزوست
تابلورودوست نداری درش بیار بگومادرخوشم نمیاداگه میخوای بدی به کسی بگوبدم درش بیاربزارتوکمد یا بندازب ...

منم نزدم تابلو رو به دیوار حالا خودش تابلو فرش میبافه نکرده یکی که خودش بافته رو بده رفته گشته اونیکه خودشش خوشش نمیومده رو داده به من اصلا خوشم نیومد میخواد خوبی کنه اما خودخواهه به احساس طرف مقابلش هیچ فکر نمیکنه انگار من احساس ندارم، انگار نمیفهمم هر چیو بدردش نمیخوره داده به من، انگار اینجا انباریشه، هر وقت یه چیزی رو نمیخواد میده به من، من خودم همیشه هدیه میدم چیزیو میدم که خودمم خوشم میاد اونقدر این رو رعایت میکنم چیزایی که میخرم رو وسوسه میشم برا خودم نگه دارم اما به خاطر خوشحال کردندادمها میدم اونا رو حالا شاید اون طرف از هدیه من خوشش نیاد ولی حداقل من اونیکه دادم به نظر خودم خیلی قشنگ بوده ولی این هر چی اضافیشه میدا به من

فعلا باسیاست بروجلوتادست وبالت بازبشه همه چیزاش بدنیستن هی یکیوبنداز یاسربه نیست کن یکی رواستفاده کن

اره همینکار رو میکنم، ولی کاراش رو مخه، اما خب چیزی نمیگم،

منم نزدم تابلو رو به دیوار حالا خودش تابلو فرش میبافه نکرده یکی که خودش بافته رو بده رفته گشته اونیک ...

سطح فرهنگش درهمین حد بازم بهت یه چیزی میده من مادرشوهرم یه چیزی رونخوایم زودبراخودش میبره این بدتراسی بهش فکرنکن خودتواذیت نکن انشالله دستت بازمیشه خودت باسلیقه خودت خونه اتوبچین ازالان هم سعی کن تواینستاویوتیوب چیدمان خونه هارونگاه منی کمی حساس شدی

گاهی انسانم آرزوست
سطح فرهنگش درهمین حد بازم بهت یه چیزی میده من مادرشوهرم یه چیزی رونخوایم زودبراخودش میبره این بدتراس ...

اره حساس شدم اخه کلا اهل تعریف کردن از خودشه برعکس من که هیچی نمیگم، توانایی اینو داره ۲۴ ساعت منم منم کنه، از موفقیت هاش و زرنگی هاشو، هنر هاشو و... بگه، اونقدر میگه من همش تو ذهنمه اینا دستاورد اونه و برا همین تعلق خاطری به چیزایی که بهم میده ندارم

میدونی اسی یه دوست باسیاست دارم اگه اون بودمیگفت هی ازش تعریف کن وهندونه بزارزیربغلش وازش چیزبگیرمطمئنم اگه اون الان میخوند تاپیکت رو میگفت بهش بگو مادرخاله ام اومده بود انقدرخوشش اومده ازتابلوفرش انقدرخوشش اومدازچیدمان بگومن گفتم واییی یه کارداره دلم براش ضعف میره وعاشقش شدم وبازمینه چینی ازش میگرفت همون چیزی روکه خودش دوست داشت

گاهی انسانم آرزوست