2777
2789

برا منم 

امضام 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

سلام اسمتونو وارد لیستم میکنم.ان شاالله دعاگوهستم.حاجت روابشی ان شاالله 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تورو خدا اسمم فاطمه تو بد برزخیم 💔 برای مریمم و فاطیما هم لطفاا

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

سلام عزیز دلم توراخدا برای منم دعا کنید  اسمم ریحانه اس اکثرا سلین صدام میزنن 

بین دعاهات و نمازت اسم منم بیار لطفا 

چشم انتظار مامان شدنم خیلی دعا کردم ومیکنم نذر کردم نگاهم به خدا وتوکلم به خداس شنبه موعد پ...دیمه برام دعا میکنید خواهشا  یه تو دلی داشته باشم صحیح وسالم

سلین 

برای منم دعا کن

دعا کن برسم

فاطمه هستم♥️

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

سلام

لطفا محمدصادق و خواهرش رو هم بنویسید ان شاءالله شفا بگیرن

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

دوستان عزیز نتونستم تک تک جواب بدم.چشم اگ خدا قبول کنه دعاگوهستم. لطفا برای سلامتی وظهور امام زمان عج خیلی دعاکنین که ظهور ایشون کلید حل مشکلات همگیمون هست. بعداز ظهور ان شاالله نه بیماری هست نه نیازمندی   نه خیانتی نه .....دنیاگلستان میشه. اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم. به گفته خود حضرت امام زمان عج خدا رو به حق عمه شون حضرت زینب س قسم بدین و به خون گلوی حضرت علی اصغر ع  که فرجشونو برسونن. زیاد از امام زمان عج کمک بخواین.شب و روز بهشون سلام‌کنین و صداشون بزنین جوابتونو میدن ان شاالله. 

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️