2777
2789

سلام خانوما

ما امشب رفتیم سرای ایرانی و من یه پلوپز مارک ناسا الکتریک خریدم

اصلا نمیدونم مارکش خوبه یا نه کسی این مارکو داشته استعاده کرده؟ 

و اینکه پلوپز به دردتون خورده؟

۶ تومن دادم یه پلوپز خریدم و الان احساس پشیمونی میکنم🥺

فیلیپس استفاده میکنم خیلی خوبه. حتی توش مرغ و‌کباب دیگی هم میذارم عالی میشه. 

اره استفاده میشه خیلی کار اشپزیتو راحت میکنه مبارکت باشه

مامانم اینقدر زیباست که گاهی باورم نمیشه واقعیه❤️…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه عزیزممن اتوی این مارکو دارم خیلی مارک خوبیه ولی تبلیغات نداده اصلا براهمین اکثرا فکر میکنن خو ...

خیلی ممنونم عزیزم

یکم امیدوار شدم

هیچکس این مارکو نشنیده بود و حس کردم برند خوبی نیست

فیلیپس استفاده میکنم خیلی خوبه. حتی توش مرغ و‌کباب دیگی هم میذارم عالی میشه. اره استفاده میشه خیلی ک ...

ممنونم عزیزم 

متاسفانه سرای ایرانی اصلا برندهای خوبی مقل فیلیپس و تفال و گوسونیک و این چیزارو نداره همش برندای ایرانی

خیلی دودل شدم و میگم ارزش نداشت واسه یه پلوپز انقدر هزینه کنم

پلوپز من بزرگه برای جهازمه ،اتفاقا وقتی مهمون دارم کارمو راه میندازه دیگه درگیر برنج پختن نیستم که مبادا از دستم در بره شفته بشه ،الان خیلی دلم میخواست که یه کوچیکشو داشتم برای خودمون ،کار خوبی کردی خریدی  من دلم یه رنده برقی و گوشکوب برقی هم میخواد خیلی واجبه برام