2777
2789
عنوان

بهترین راه برای لاغری

266 بازدید | 37 پست

یه روش خوب برا لاغری سراغ دارید یه قرص بدون خطر و عوارض 

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

عزیزم قرص فایده نداره برو پیش یه دکتر تغذیه ، تغذیه تو رعایت کن و کنارش یه باشگاه برو انقد خوب جمع میشی که خودتم کیف میکنی

با قرص فقط لاغر میشی ولی با ورزش فرم میگیری و اندامت خیلی قشنگ میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی اذیتم کمر درد گرفتم  غذا خوردنم کمه ولی از این ور فعالیت هم ندارم بعد اینکه چاق شدم....  و خواب روز هم دارم ، روز رو نمیتونم نخوابم اگر نخوابم تا شب هیچ کاری نمیتونم انجام بدم 

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

عزیزم قرص فایده نداره برو پیش یه دکتر تغذیه ، تغذیه تو رعایت کن و کنارش یه باشگاه برو انقد خوب جمع م ...

عزیزم دکتر هم رفتم ولی فایده نداشت قرص نداد که کمک کنه به لاغری ماهی یه کیلو یا دو کیلو اصلا بهم انگیزه ادامه نمی‌داد 

رفتم دکتر برا پیکر تراشی میگه صدو خورده ای  بعد پشیمون شدم به خاطر عوارضش

ازمایش تیروئید دادی؟ شاید مشکل اونه

دکتر طب سنتی گفت معده ات سرده ولی قرص برا اضطراب و پانیک میخورم

دکتر طب سنتی گفت معده ات سرده ولی قرص برا اضطراب و پانیک میخورم

خب عزیزم برای همون قرصاست چون قرصای ارام بخش و اعصاب اینا خودشون اضافه وزن میارن 

سعی کن سردی معدت رو درمان کنی

باشگاه برو یا ایروبیک یا فیتنس واقعا تاثیر خوبی می‌ذاره

کلا انگیزه گرفته شده ازم یه طوریم عجله دارم تو هر کار دوست دارم یه پنج شش کیلو کم کنم یه دفعه میبینی باشگاه میرم دو سه جلسه بعد پشیمون میشم 

خب عزیزم برای همون قرصاست چون قرصای ارام بخش و اعصاب اینا خودشون اضافه وزن میارن سعی کن سردی معدت رو ...

اره متاسفانه نمیتونم قطع هم کنم