2777
2789
عنوان

خواستگارممممم

75 بازدید | 11 پست

بچه ها من یه خواستکار داشتم که سه بار اومدن و رفتن ما میگفتیم نه (دلیلم هم این بود برادرم مریض بود تمیتونسم به ازدواج فکر کنم ولی اونا اینو نمیدونستن و می اومدن )

خیلی دوسم داشتتتتتتت و میگفت اگه از در بیرونم میکردین از پنجره می اومدم 

تا اینکه چند ماه پیش با هم رابطمون شروع کردیم و تقریبا ۱۰ روز پیش یه سوتفاهمی پیش اومد و این بود که من توی ازمایشگاه کار میکردم و یک ماه پیش انصراف دادم و اومدم بیرون ولی به اون نگفتم 

اما بهش میگفتم که تصمیم دارم از محل کارم بیام بیرون و برم یه ازمایشگاه دیگه 

تا اینکه فهمید و خیلی ازم ناراحت شد و گفت چرا به من نگفتی و اینجوری برداشت کرد که من پنهان کاری کردم 

زنگ زد به پدرم بهش گفت شما خواستگارشی نباید انقدر واست مهم باشه و این عکس العمل رو نباید داشته باشی 

بهش برخورده که چرا پدرم اینجوری بهش گفته 

من گذاشتم یکی دو روز تنها باشه که یه وقت بدتر نشه و اروم بشه 

اما بعدش دیگه جواب پیام و تماسام نداد

تو پیامم ازش معذرت خاهی کردم و بهش گفتم دیگه تکرار نمیکنم

مامانم بهش زنگ زد و خیلییییییییی خوب با مامانم حرف زد و اصلا حرفی از تموم شدن نزد 

اما دیروز خواهرش گفت علی گفته تموم بشه این رابطه …

من باورم نمیشه اون خیلللللللی دوسم داشت

مامانم میگه اون تورو خیلی دوس داشت و من بعید میدونم ازت بگذره و یکم برو توی سکوت 

خواهرش بهم پیام داد که داداشم داغونه و خورده تو ذوقش بهش توضیح دادم که واقعا منم حالم بده و قصدم پنهانگاری نبوده 

بچه ها اگه واقعا دوسم داشته باشه برمیگرده ؟ 

بچه ها خبلیییی دوسم داشت خیلییییی

دوستت نداشته عزیزم

دنبال زن شاغل میگشته خرج خودتو و خودش‌ بدی

پرنسس بوده

به درککککک

بگو یه شغل پیدا کردم دو برابر حقپق قبلی بر میگرده

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستت نداشته عزیزمدنبال زن شاغل میگشته خرج خودتو و خودش‌ بدیپرنسس بودهبه درکککککبگو یه شغل پیدا کردم ...

میدونست میخام برم جای دیگه و کیدونست پدر پولداری دارم 

من خودم اپارتمان و زمین و ماشین از خودم دارم

میدونم این نبوده دایلش مطمئنم 

بهش دروغ گفتی ناراحته بنظرم از دلش دربیار چون حق داره

اخه بهش پیام دادم و ازش معذرت خاهی کردم 

همه میگن نباید خیلی خودمو کوچیک کنم و منم سکوت کنم 

به نظرتون چی میشه ؟

میدونست میخام برم جای دیگه و کیدونست پدر پولداری دارم من خودم اپارتمان و زمین و ماشین از خودم دارممی ...

کاش ازش قبلا میپرسیدی اگ بخوایی کار تو ترک کنی و خانه داری کنی نظرش چیه

الان بیشتر برات داره ریس بازی درمیاره ک بدون اجازه اش آب نخوری 

میدونست میخام برم جای دیگه و کیدونست پدر پولداری دارم من خودم اپارتمان و زمین و ماشین از خودم دارممی ...

دنبال پول و شغل بوده ترسیده چیزای دیکه مالی هم ازش پنهان کنی

خیلی مطمئن نباش

دوستت هم اگه داشت سر همچین چیزی بهم نمیزد اینم مطمئن بپدی که اشتباه بود

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵ وزن فعلی یک سال بعد زایمان ۶۱

اخه بهش پیام دادم و ازش معذرت خاهی کردم همه میگن نباید خیلی خودمو کوچیک کنم و منم سکوت کنم به نظرتون ...

اخه میدونی قضیه فرق داره شما دروغ گفتی مقصری دیگه بیشتر از این پیام و زنگ نزن بزار یکم اروم شه ولی بخاطر پول شمارو نمیخواد که اون کاربر میگه فقط ناراحته

کاش ازش قبلا میپرسیدی اگ بخوایی کار تو ترک کنی و خانه داری کنی نظرش چیهالان بیشتر برات داره ریس بازی ...

یعنی به نظرتون برمیگرده ؟

اخه خاهرش گفت علی گفته نمیتونم دیگه ادامه بدم 

اما من اصلا باورم نمیشه خیللللللللی دوسم داشت 

به مظرتون برمیگرده ؟

اتفاقا با خانه داری حرف نداشت 

دوستش داشتن واقعی نبوده، شما هنوز خوب نشناختیش

شما هنوز عقدم نیستید لزومی نداره از همه چی سر دربیاره، قبلش هم گفتی از این آزمایشگاه میام بیرون

یعنی اینقدر لوسه؟ فردا تو زندگی این رفتارش بیشتر نمود پیدا میکنه و مدام میرنجه

این رابطه بینتون باید برای شناخت بیشتر بشه تا به نتیجه برسی

یعنی به نظرتون برمیگرده ؟اخه خاهرش گفت علی گفته نمیتونم دیگه ادامه بدم اما من اصلا باورم نمیشه خیللل ...

اره برمیگرده .احساس کرده کنترل  رابطه از دسش خارج شده و پدرتم با حرفش یه خورده  له کرده تش.

سعی کن صحبت کنی .پیام بده چت کن و بهش بگو دیگه مشورت میکنی باهاش.

کاش ژودتر تعیین تکلیف کنید بعد درست شدن ارتباط تون چون اول با شوق اومده خواستگاری الان دوران آشنایی طولانی بشه شاید انگیزه اش کم بشه